Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Gaming 6 jul 2020
Leestijd: 2 minuten

Microsoft presenteert Xbox Series X-games op 23 juli

Microsoft heeft eindelijk een datum bekendgemaakt waarop het de games van de Xbox Series X gaat presenteren. 23 juli is het dan zover.

De nieuwe Xbox Series X komt aan het einde van het jaar op de markt. Hoewel we de technische specificaties al weten, is het belangrijkste nog onbekend: de games. Want wat heb je nu aan een console als je niet weet wat je erop kunt spelen? Daar komt 23 juli dan ook eindelijk verandering in.

Xbox Series X-games

De presentatie van Microsoft vindt plaats op 23 juli om 18:00 uur Nederlandse tijd. Wat voor games we daar allemaal gaan zien voor de Xbox Series X is nog onbekend. Toch weten we er al een zeker: Halo Infinite. 343 Industries postte al eerder een teaser een aantal weken geleden. Daarin was te zien dat The Banished antagonists weer terug zijn.

Maar de presentatie van één game zou wel heel karig zijn. Daarom kunnen we nog veel meer verwachten op die dag. Microsoft is natuurlijk eigenaar van vijftien verschillende gamestudio’s dus we kunnen waarschijnlijk nog meer exclusives verwachten. Hoewel die nog niet bekend zijn, gaan er wel verschillende geruchten. Zo wordt er verwacht dat er een nieuwe Fable gepresenteerd gaat worden en komt er waarschijnlijk ook meer nieuws over Hellblade 2. Tijdens de onthulling van de Xbox Series X, liet Microsoft daar al wat van zien. Ook mogen we een nieuwe Forza Motorsport en Gears of War verwachten.

PlayStation 5 presenteerde haar games al eerder

Vorige maand toonde Sony al haar line up voor de PlayStation 5. Met titels als Horizon, Spiderman en Demon Souls zet het hoog in. Daarnaast liet het ook games zien die vermoedelijk op beide platformen uitkomen zoals NBA 2K21 en GTA V. Het is nu tijd voor Microsoft om te antwoorden met de games voor de Xbox Series X. Dan kunnen we eindelijk zien we de eerste ronde van de next-gen console battle heeft gewonnen.

Wanneer de Xbox Series X, Series S en de PlayStation 5 in de winkel liggen is nog onbekend. Beide producenten laten weten dat we ze ergens aan het einde van het jaar kunnen verwachten. Ook de prijs is nog onbekend, al gaan er wel verschillende geruchten rond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Microsoft presenteert Xbox Series X-games op 23 juli
Sluiten