Mark Hofman
Mark Hofman Digital 2 okt 2019

Livestream: zo kijk je vanmiddag live naar het Microsoft Surface event

Microsoft heeft voor vandaag een presentatie op de planning staan. De ontwikkelaar zal om 16:00 uur (Nederlandse tijd) nieuwe hardware aankondigen tijdens het Surface event. En als we alle geruchten en verhalen mogen geloven gaat deze editie de grootste tot nu toe worden.

Het Surface event vindt vanmiddag plaats in New York City en zal om 16:00 uur live te zien zijn in Nederland. Vrij uniek, want Microsoft deelt niet al zijn presentaties met de wereld. Sterker nog: het is meer uitzondering dan regel. Iets dat ons toch al een beetje moet wijzen op het feit dat we een aantal grote dingen te zien gaan krijgen vandaag.

Zo kijk je naar het Microsoft Surface event

Hartstikke leuk natuurlijk dat Microsoft vandaag grote dingen aan gaat kondigen, maar daarvoor kom je waarschijnlijk niet bij dit artikel. Microsoft zal vanmiddag om 16:00 uur op Surface.com/microsoftevent de presentatie uitzenden. Daarbij is deze ook te volgen via Twitter en Facebook in je favoriete browser.

Uiteraard houden we bij WANT.nl de livestream ook in de gaten en vind je direct na de aankondigingen een overzichtsartikel over de besproken onderwerpen.

Wat kunnen we verwachten?

De geruchten omtrent deze aankondiging vlogen, vooral de laatste weken, als een jakhals door de wandelgangen. Zo wist Evan Blass, een uiterst betrouwbare leaker op dit gebied, een aantal foto’s te delen. Het ging hierbij zonder enige twijfel over de nieuwe Surface Pro 7. Daarbij zagen we ook beelden van een Surface Laptop en een 2-in-1 Surface Tablet die draait op een ARM chip. Maar de grootste verwachting van vanmiddag is misschien wel de veelbesproken dual-screen Surface en een nieuwe versie van Windows 10. Deze versie van het besturingsysteem zou naar verluidt geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten.

Kortom: de verwachting ligt hoog vanmiddag. Vanaf 16:00 uur krijgen we eindelijk bevestiging en weten we wat Microsoft allemaal precies van plan is voor de komende tijd.

Reageer op artikel:
Livestream: zo kijk je vanmiddag live naar het Microsoft Surface event
Sluiten