Jelle van Es
Jelle van Es Tech 28 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Microsoft houdt begin oktober een Surface-event in New York

Microsoft heeft al een aantal jaar een eigen tablet op de markt genaamd de Surface. Waar het oorspronkelijk de concurrentie aan wilde gaan met de iPad, daar is het vandaag de dag de naam van een reeks aan devices. Zo heb je een laptop en een high-end tablet, welke je ook voor verschillende dingen kunt gaan inzetten. Het is zodoende vandaag de dag meer dan een geinige extra divisie voor het bedrijf. En binnenkort kun je meer verwachten van de Surface. Microsoft heeft namelijk bekendgemaakt dat het op 2 oktober een evenement gaat houden in New York, waar het bedrijf meer wilt laten zien van de toekomst van het device.

De toekomst van Microsoft Surface

De kans is groot dat het bedrijf daar een nieuw model gaat tonen. Er wordt als het goed is al een jaar of twee gewerkt aan een dual-screen device, welke de codenaam Centaurus met zich mee heeft genomen. Het zou een zogenaamd vlaggenschip model gaan worden, waarmee Microsoft de aankomende jaren de consumenten wilt overtuigen dat dit de beste manier is om op te werken. Er is ook de verwachting dat we in 2020 een groot aantal nieuwe reeks aan combinaties tussen laptops en dual-screen tablets gaan zien. Dus wat dat betreft doet Microsoft niet echt iets dat vreemd is.

Microsoft Surface event
Microsoft Surface event uitnodiging (Bron: Microsoft)

Bovendien zou de nieuwe Surface al werkend zijn. Eerder dit jaar zou er een interne bijeenkomst van Microsoft zijn geweest waar het bedrijf het device al werkend liet zien. Uiteraard is dit nog niet bevestigd door Microsoft zelf. Zodoende durven we nog niet met zekerheid te stellen dat het nieuwe device tijdens het event getoond gaat worden. Mocht dat niet gebeuren, dan zou het nog kunnen dat het evenement bedoeld wordt om een aantal van huidige modellen te voorzien van een update. Met meer kracht en een lagere prijs zou het geheel op die manier een stuk aantrekkelijker gaan worden voor de consument. Meer over de Surface vind je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Microsoft houdt begin oktober een Surface-event in New York
Sluiten