Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 7 mei 2020

Microsoft introduceert Surface Headphones 2 met verbeterde batterij

Microsoft heeft de tweede generatie van zijn Surface Headphones aangekondigd. Dit deed het bedrijf naast de nieuwe Surface Book 3 en Surface Go. De nieuwe koptelefoon lijkt bijzonder veel op zijn voorganger, maar heeft wel degelijk wat nieuws te bieden.

Met de Surfaces Headphones 2, die overigens vanaf 5 juni voor €279,99 in het zwart verkrijgbaar zijn, haal je veel van hetzelfde in huis. Microsoft heeft ervoor gekozen om dezelfde noise-cancellation toe te passen als bij het vorige model. Logisch, want daar werd dit vorige model nu eenmaal om geroemd. Alleen dit keer is er, bij zaken als de batterij, wel verbetering te vinden.

Surface Headphones 2 met grotere batterij

Koptelefoons zijn, zeker vandaag de dag, een belangrijk onderdeel van ons leven. Vooral bij ons op de redactie is een koptelefoon met noise-cancellation een must. We zijn ook zo lekker enthousiast aan het roepen de hele dag. Dat weet Microsoft overigens ook en daarom introduceert het bedrijf een nieuwe variant van zijn Surface Headphones. De Surface Headphones 2 (hoe verzint men het?!!).

Microsoft heeft de Surface Headphones 2 voorzien van een grotere batterij. De koptelefoon levert hierdoor tot wel 20 uur geluid. Dat is wel degelijk een verbetering met het vorige model. Waar Microsoft niet aan gesleuteld heeft, is de Noise-cancellation van de Surface Headphones 2. Logisch, want dat zit uiterst goed in elkaar.

Microsoft Surface Headphones noise cancelling
Deze man heeft ze al…de bofkont! (Afbeelding: Microsoft)

We hebben bij deze koptelefoon namelijk te maken met Noise-Cancellation met 13 verschillende niveau’s van ambient noise control. Zo kan jij je als consument perfect afsluiten van de buitenwereld. Door middel van de aanraakbediening van de Surface Headphones 2 is het mogelijk om de actieve noise cancellation in te stellen. Zo is het mogelijk om stemmen te blokkeren of juist te versterken.

Microsoft Surface Buds

Microsoft kondigde vorig jaar ook al de nieuwe Surface Buds aan. Deze oortjes lijken de concurrentie op te zoeken met de AirPods van Apple en de Galaxy Buds van Samsung.

Wat nieuw is aangekondigd is de integratie met Office. Met de Microsoft Surface Buds is stemherkenning aanwezig in Word, Outlook en PowerPoint. Daarbij kan Outlook voor iOS je e-mail hardop voorlezen. Functionaliteiten die ook bij de Surface Headphones 2 van toepassing zullen zijn.

De Surface Buds zijn vanaf 5 juni leverbaar en kosten €219,99.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Microsoft introduceert Surface Headphones 2 met verbeterde batterij
Sluiten