Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Space 14 januari 2020

Miljardair met SpaceX ticket zoekt droomvrouw voor op de maan

Wat als je een ticket in bezit hebt om met SpaceX naar de maan te vliegen, maar je nog single bent? Dan zoek je uiteraard een partner die je op de meest epische eerste date ooit mee kan nemen. En dat is exact wat deze held van een man doet.

Yasaku Maezawa heeft een netto waarde van zo’n 2 miljard dollar en daar zijn heel veel leuke dingen mee te doen. Zo is deze man in het bezit van een SpaceX ticket, waarmee hij naar de maan kan vliegen. Maar gezien hij in de tussentijd ook nog opzoek is naar een partner om zijn leven mee te delen, zoekt hij zijn droomvrouw die met hem mee kan vliegen. Op deze manier maakt Maezawa een Frank Sinatra nummer een heel stuk minder metaforisch.

Miljardair zoekt naar date voor SpaceX avontuur

De 44-jarige Yasaku Maezawa heeft het geld overigens niet bij zijn geboorte cadeau gekregen, hij heeft er namelijk pittig hard voor gewerkt. De man is eigenaar en oprichter van het Japanse Zozo, dat zonder twijfel de grootste online kleding-retailer van het land is. Het leverde hem heel veel geld op, waarmee de eindbaas in september 2018 de eerste ticket kocht bij SpaceX voor een rondje om de maan. Destijds had hij het idee om een aantal kunstenaars mee te nemen, die vervolgens een prachtig kunstwerk zouden maken voor het fantastische avontuur. Maar de plannen lijken gewijzigd te zijn.

Yasaku Maezawa heeft besloten om zijn unieke reis te delen met de toekomstige vrouw van zijn dromen. Op zijn website laat hij weten:

“Terwijl eenzaamheid en leegte zich steeds meer in mijn leven stortte, was er slechts een ding waar ik aan kon denken: constant houden van een en dezelfde vrouw.”

Hij maakt duidelijk dat hij zijn levenspartner wil vinden en samen met deze partner de liefde van de sterren wil schreeuwen (wat leuk is, want normaal is het van de daken). Een prachtig idee waar hij ook nog eens werkelijkheid van kan maken. Vrouwen die ouder zijn dan twintig jaar kunnen zich nu aanmelden voor de unieke SpaceX-reis.

Geïnteresseerd? Dan is het mogelijk om je hier op te geven!

Reageer op artikel:
Miljardair met SpaceX ticket zoekt droomvrouw voor op de maan
Sluiten