Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 18 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Deze Millennium Falcon is grootste Lego-set ooit met 7541 steentjes

Begin maar alvast met sparen, want de nieuwe Millennium Falcon Ultimate Collectors van Lego is uit. De gigantische set bestaat uit 7541 steentjes en komt met een flinke prijskaart.

Millennium Falcon Ultimate Collectors van Lego: grootste set ooit

Vroeger was je al blij als je na maanden sparen een Lego-setje van een paar tientjes kon aanschaffen. Uren kon je ermee spelen, want met een beetje fantasie kun je alles bouwen. Misschien ben je niet meer elke week in de lokale speelgoedwinkel te vinden, maar de charme van Lego raakt nooit helemaal uitgewerkt. Al helemaal niet als je de kleurrijke steentjes met Star Wars combineert en met een Millennium Falcon kunt vliegen.

Millennium Falcon

Maak kennis met de gloednieuwe Ultimate Collector’s Millennium Falcon. Een set die met 7541 steentjes met afstand de grootste Lego-set ooit is. De vorige editie was al gigantisch. Die kwam met 5195 steentjes in 2007 als grootste Lego-set op de markt. Nu doet Lego daar dus nog een schepje bovenop. Dat ga je ook in je portemonnee voelen: de nieuwe Millennnium Falcon kost maar liefst 800 euro!

Maar daar krijg je dan ook een waar kunstwerk voor terug. De Millennium Falcon is ronduit gigantisch. Er zitten elf poppetjes bij, de binnenkant is helemaal ingericht en met behulp van extra steentjes kun je zelf bepalen of je het ruimteschip uit de originele trilogie bouwt, of uit de nieuwe films. Een ding is duidelijk: je hebt een half verhuis-team nodig om het gevaarte je huis in te krijgen. Laat ze dan ook meteen meehelpen met bouwen, want dat wordt ook een heel avontuur!

De LEGO-set is moeilijk verkrijgbaar, maar houdt vooral deze site in de gaten om te ontdekken wanneer het ruimteschip weer verkrijgbaar is. Dit is toch wel een musthave voor de verzamelaars en Star Wars-fans. En lees hier hoe Lego een groene toekomst tegemoet wil gaan. Het is immers een bedrijf dat de wereld met veel plastic ‘verblijdt’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Deze Millennium Falcon is grootste Lego-set ooit met 7541 steentjes
Sluiten