Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Pop-Culture 16 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Netflix lanceert Mindhunter seizoen 2: vanaf dit tijdstip kijk je vandaag!

Het wordt een mooie week voor fans de Netflix serie Mindhunter. Dit omdat ze aankomend weekend het tweede seizoen kunnen gaan bingen. Er zullen echter ook mensen bij zitten die eigenlijk niet zolang willen wachten en vrijdag overdag al aan de nieuwe afleveringen willen beginnen. Vandaar dat we voor jullie uitgezocht hebben hoe laat seizoen 2 precies op Netflix zal staan.

Mindhunter seizoen 2 op Netflix

Mindhunter is een van de meest belangrijke Netflix originals van dit moment. De serie is dan misschien niet zo enorm populair als Stranger Things of Orange Is the New Black, maar dat is ook helemaal niet nodig. Het gaat tenslotte om de serie, niet om de hype.

In de serie zien we Holden Ford en Bill Tench, twee FBI-agenten welke in 1977 een geheel nieuwe methode bedacht hebben om moordzaken op te lossen. Ze besluiten namelijk om met seriemoordenaars in gesprek te gaan, om er zo achter te komen hoe deze mensen denken. Vandaar ook de titel ‘Mindhunter’ dus.

In het aankomende tweede seizoen dat op 16 augustus verschijnt gaan ze onder andere in gesprek met de beruchte Charles Manson, die in de jaren 60 als sekteleider actief was. Ondanks dat Manson zelf nooit direct een moord heeft gepleegd, wist hij wel andere mensen aan te zetten om dit te doen.

Een bijzonder detail is dat hij in Mindhunter gespeeld wordt door Damon Herriman, die ditzelfde personage heeft vertolkt in de recente Quentin Tarantino film Once Upon a Time in Hollywood.

Hoe laat verschijnen de nieuwe afleveringen?

Gezien sommige fans er vrijdag meteen aan willen beginnen is het wel belangrijk om te weten hoe laat dit nieuwe seizoen precies op Netflix zal verschijnen. In de Verenigde Staten verschijnen nieuwe titels vaak om klokslag twaalf uur, waardoor ze vanwege het tijdsverschil in Nederland rond 9 uur s’ochtends te zien zijn.

Dit is ook weer het geval bij de aankomende nieuwe afleveringen van Mindhunter. Dus wil jij zo snel mogelijk beginnen met seizoen 2, dan kan dat vanaf 16 augustus om 9:00.

Mocht willen weten wat er naast Mindhunter de komende weken nog meer op Netflix zal verschijnen, check dan dit overzicht.

Bron

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Netflix lanceert Mindhunter seizoen 2: vanaf dit tijdstip kijk je vandaag!
Sluiten