Mindhunter seizoen 3 verschijnt waarschijnlijk pas in 2021

In 2017 verscheen het eerste seizoen van de Netflix original Mindhunter, dat gaat over twee FBI-agenten die ernaar streven om erachter te komen wat er omgaat in het hoofd van seriemoordenaars.

De serie bleek een groot succes, waardoor een tweede seizoen volgde dat dit jaar verscheen. Ook dit viel in de smaak, waardoor een derde deel eigenlijk niet kan uitblijven. De vraag is alleen wanneer dit precies gaat verschijnen. Er wordt gevreesd dat we de nieuwe afleveringen niet voor 2021 zullen zien.

Derde seizoen Mindhunter laat op zich wachten

De reden dat een nieuw seizoen voorlopig uitblijft heeft vermoedelijk te maken met David Fincher, een van de producers achter de serie. Hij is namelijk druk met een project genaamd Mank, dat door zijn overleden vader geschreven is. Het gaat hier om een biopic rondom het leven van Herman J. Mankiewicz, de man die destijds het scenario voor de revolutionaire film Citizen Kane heeft geschreven.

Er wordt nu verwacht dat het derde seizoen in 2021 pas uitkomt. Al zijn er blijkbaar ook mensen die vrezen dat het nog tot 2022 duurt voordat we van nieuwe afleveringen kunnen genieten. Het is echter wel zo goed als zeker dat er nog meer seizoenen kwamen, aangezien Fincher destijds heeft aangegeven vijf seizoenen van Mindhunter wil maken.

Charles Manson

De eerdere seizoenen van Mindhunter zijn momenteel nog steeds via Netflix te bekijken. In het tweede seizoen komt onder andere Charles Manson aan bod, een beruchte sekteleider die zijn volgelingen ertoe wist te zetten enkele moorden te plegen.

Ook de Atlanta Child Murders zaak werd in het tweede Mindhunter seizoen verwerkt. Dit was een serie moorden waarbij de slachtoffers grotendeels minderjarig waren.

Meer Netflix

Mocht jij meer Netflix tips willen dan raden we je aan onze speciale pagina rondom deze populaire streamingdienst in de gaten te houden. Daarnaast hebben we ook nog een algemeen Films & Series overzicht dat je kunt checken.

Reageer op artikel:
Mindhunter seizoen 3 verschijnt waarschijnlijk pas in 2021
Sluiten