Zuhre Orhon
Zuhre Orhon Apple 23 jun 2016

Mini gadget zorgt ervoor dat je iPhone geheugen een boost van 256GB krijgt

We gebruiken onze smartphones de hele dag door. Dat is logisch, want de nieuwste phones kunnen meer dan slechts bellen. Daarom houden wij ons steeds meer met fotografie, apps en data bezig. Anyway, door het veelvuldig gebruik maken van je iDevice zit het geheugen van je iPhone snel vol. Dit kun je tijdelijk oplossen door deze handige stappen te doorlopen. Maar het zou natuurlijk nog beter zijn als je in een oogwenk meer iPhone geheugen zou hebben. De i.dime lijkt je redder in nood.

i.dime creëert 256GB meer ruimte op je iPhone

Say what?! Je leest het goed, de i.dime is een externe harde schijf waarmee je tot 256 gigabyte meer ruimte op je iPhone kunt krijgen. Dit kleine apparaat klik je aan op de speciale case van je iPhone. Daarna kun je zonder iets te installeren gelijk van meer ruimte genieten. Daarnaast kun je dit briljante apparaat gebruiken om bestanden met anderen te delen. Je haalt ‘m van je iPhone af en zet ‘m vervolgens op de bijgeleverde USB-adapter. Daarna kun je de i.dime in je computer pluggen. Er bestaan zelfs USB-poorten voor andere apparaten die niet van Apple zijn. De ontwikkelaars gaan nog een stap verder. De i.dime kan namelijk binnen drie minuten zestien gigabytes aan foto’s en video’s uploaden. Briljant ontwerp.

WANT? Als je er vroeg bij bent, kun je een i.dime inclusief de case voor 51 euro hier op de kop tikken. Wij vinden het een tof idee, vooral doordat je zonder moeite ontzettend veel iPhone geheugen creëert. Dit is momenteel alleen digitaal via de cloud mogelijk. Maar dan zit je vast aan een abonnement. Met dit apparaatje zit je nergens aan vast en je kunt ‘m met anderen delen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mini gadget zorgt ervoor dat je iPhone geheugen een boost van 256GB krijgt
Sluiten