Ilona Braam
Ilona Braam Home 10 feb 2018

Met dit mini strijkijzer zie je er altijd strak uit

Mannen in uniform worden om de één of andere reden altijd extra aantrekkelijk gevonden door vrouwen, maar dan moet het uniform er wel spik en span uitzien. Een marinier had vaak last van een opstandig kraagje dat maar niet in het gareel te krijgen was en bedacht hiervoor een handig mini strijkijzer: de Collar Perfect. Gelukkig houdt hij zijn uitvinding niet alleen voor zichzelf en kunnen we er nu allemaal strak uitzien on the go.

Transformerend strijkijzer

Het strijkijzertje bestaat uit twee panelen, die allebei heet worden. Deze kunnen of tegen elkaar gebruikt worden of plat naast elkaar om een groter oppervlak te vormen. Om de boord van je overhemd strak en kreukvrij te krijgen, zou je bijvoorbeeld je boord tussen de twee panelen kunnen klemmen en hem zo plat drukken. Maar als je bijvoorbeeld een hele broek moet strijken, kun je de panelen vlak leggen, waardoor je het apparaat als een standaard strijkijzer kunt gebruiken.

Perfect Collar mini strijkijzer

Zes verschillende modussen

Omdat niet elke stof hetzelfde is, zijn er zes verschillende temperatuur settings voor verschillende materialen. Onder andere polyester, zijde, wol, katoen en denim kunnen aangepakt worden, zonder je kledingstuk meteen te vernietigen. De marinier heeft er verder ook aan gedacht dat je vaak niet bij het stukje van je overhemd komt tussen de knopen. Speciaal hiervoor is de Collar Perfect uitgerust met schuine randen.

Perfect Collar

Perfect Collar bestellen

Het mini apparaatje is uiteraard handig om altijd op zak te hebben. Na een lange vliegreis zie je er bijvoorbeeld vaak wat verkreukeld uit. Met de Collar Perfect kun je snel op de wc jezelf weer helemaal fatsoeneren. Via de Collar Perfect website is het strijkijzer te bestellen voor omgerekend 33 euro. Helaas komt ongeveer hetzelfde bedrag aan verzendkosten hier nog bovenop.

Dit apparaat is dan misschien niet super klein om met je mee te nemen, maar hij zorgt er wel voor dat het strijken en opvouwen van kleren verleden tijd is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

The Gadgeteer

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met dit mini strijkijzer zie je er altijd strak uit
Sluiten