Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 19 jul 2018

Gebruik voor je next-level selfie deze miniscule drone

Een drone is voor van alles en nog wat te gebruiken. Voor de high-end gebruiker heb je drone’s van over de duizend euro die perfect zijn om mee te filmen. Maar dan heb je het wel over een professionele setup. Voor de hobbyist is er gelukkig vandaag de dag ook veel keuze. Zo heb je nu de zeer kleine SKEYE Nano 2 Camera Drone, die je overal makkelijk mee naar toe kunt nemen en perfect is om selfies mee te schieten.

Maak je selfie met miniscule drone

Deze kleine drone heeft een diameter van 4,5 centimeter, een doorsnede van 2,2 cm en weegt een kleine 15 gram. De SKEYE Nano 2 zou goed wendbaar zijn door zijn kleine design en het zou makkelijk zijn om er mee rond te vliegen. Je hoeft enkel op de knop van de controller te drukken om hem te laten opstijgen en hij zou dan stabiel in de lucht blijven hangen.

Ook het landen gaat met een enkele druk op de knop en dankzij de controller kun je het geheel in de lucht goed besturen en hem stil laten hangen. Op die manier kun je een selfie maken met je vrienden zonder dat je een arm op de foto ziet. Ook zou het makkelijker zijn om een iets grotere groep op deze manier op het beeld te krijgen. De camera zelf is in staat om HD-beelden te schieten voor foto’s, maar ook voor videos.

Drone

Het enige nadeel van deze drone is dat hij niet heel erg lang meegaat. Hij kan zo’n vijf minuten vliegen voordat je hem weer moet opladen. Dat opladen duurt overigens niet al te lang. Binnen een half uur is hij weer opgeladen. Hij kost zo’n 40 euro en is onder andere hier te koop.

Wil je meer weten of lezen over drones? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Gebruik voor je next-level selfie deze miniscule drone
Sluiten