Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 11 jan 2018

Deze minivaatwasser is ideaal voor in je kleine appartement

Ah, de afwas. Hetgeen wat je zolang mogelijk wilt uitstellen, maar wat uiteindelijk wel gedaan moet worden. Als je met iemand samen woont, is er ook nog altijd de strijd wie er afwast en wie voor het drogen zorgt. De droger moet er wel voor zorgen dat het zonder sop-resten in de kast wordt gezet, anders ontstaat er ruzie. Een afwasmachine is wat dat betreft een zegen. Maar niet elk appartement heeft daar de ruimte voor, en laat staan voor een afvoer. Voor die situaties heb je deze minivaatwasser; de Tetra.

Een minivaatwasser is de uitkomst voor alles

De Tetra is een afwasmachine die je kunt aansluiten op het internet, en dus van een afstand kunt activeren. Je hebt er geen afvoer voor nodig, waardoor je hem op het aanrecht kunt zetten. Klinkt ideaal toch?! Het is echter wel écht een kleintje. Als je grote potten en pannen hebt, dan moet je alsnog ouderwets afwassen. Maar, voor tien borden of twaalf glazen heb je zeker wel ruimte.

Toch is de Tetra geen echte vaatwasser. Als je de borden en glazen droog wilt hebben, moet je ze alsnog handmatig afdrogen. De vaat is echter wel in tien minuten klaar. Dus in plaats van samen de afwas doen, heb je nog slechts één iemand nodig die de boel afdroogt. Handig: zo kan je grote liefde even lekker relaxen op de bank.

Tetra minivaatwasser

Tetra minivaatwasser

Nog een laatste ding: de minivaatwasser verbruikt minder water dan wanneer je de gewone afwas zou doen. Een nadeel is alleen het prijskaartje. Hij kost iets minder dan 250 euro, wat uiteraard een flinke duit is voor iets dat relatief klein is en eigenlijk maar de helft van een normale afwasmachine doet.

Een minivaatwasser zou eigenlijk niet een juiste beschrijving zijn van de Tetra. Het is meer een draagbare bordenwasser. Echt iets dat typisch op de CES 2018 is aangekondigd.

Reageer op artikel:
Deze minivaatwasser is ideaal voor in je kleine appartement
Sluiten