Veel actie en mooie locaties in Mission: Impossible – Fallout trailer

Ook Mission: Impossible – Fallout kreeg tijdens de Superbowl een mooie nieuwe trailer. En zoals je gewend bent van de reeks, lukt het Tom Cruise ook deze keer weer om een aantal spectaculaire stunts uit te voeren. En natuurlijk op dingen klimmen waar je eigenlijk niet op hoort te klimmen zonder enige vorm van bescherming. Eerst was het een wolkenkrabber, nu is het de beurt aan iets dat op een fjord lijkt.

Mission: Impossible – Fallout komt op 27 juli

En dat alles kun je zelf aanschouwen op 27 juli, want dan gaat de film in de bioscoop draaien. Naast de goede oude Tom Cruise doen nog een aantal andere bekende acteurs uit de reeks weer mee. Zo zien we Ving Rhames voor de zoveelste keer zijn ding doen en keren ook Simon Pegg, Rebecca Ferguson en Alec Baldwin weer terug. Bekijk de Superbowl trailer van Mission: Impossible – Fallout hieronder.

Ondanks dat Tom Cruise als Ethan Hunt de wereld meer dan eens heeft gered, twijfelt men nog altijd aan waar zijn loyaliteit ligt. Zeker wanneer een missie niet helemaal gaat zoals het zou moeten gaan. En als gevolg daarvan dreigt er een nieuwe crisis. De CIA wil op dat moment ingrijpen en de chaos repareren, maar Ethan wil voor de zoveelste keer bewijzen dat hij het zelf kan. En dus is hij samen met zijn team van de IMF bezig met uitzoeken waar het precies mis is gegaan en hoe hij de badguys nu weer kunt stoppen.

Mission: Impossible - Fallout

Daarbij reist hij zoals gewoonlijk de hele wereld over. Met name Parijs schittert in de bovenstaande trailer. Maar ook is er gefilmd in locaties als India, Nieuw Zeeland, Noorwegen en Londen, die je dus ook teruggaat zien in de film. Tijdens de opnamens heeft Tom Cruise het overigens niet makkelijk gehad. Tijdens een stunt in Londen heeft hij namelijk zijn voet gebroken, waarna de opnamens zo’n zes weken stil lagen.

Reageer op artikel:
Veel actie en mooie locaties in Mission: Impossible – Fallout trailer
Sluiten