Mark Hofman
Mark Hofman Tech 5 feb 2019
Leestijd: 2 minuten

YouTuber MKBHD toont eerste prototypes Galaxy S10 (Plus)

De hype rondom de Galaxy S10 serie is inmiddels dusdanig groot, dat we nu al bijna kunnen stellen dat Samsung het jaar voor zich gewonnen heeft. Van leaks tot renders en van geruchten tot aan foto’s: de afgelopen weken hebben we ontzettend veel gehoord. We zagen eerder al de officiële persbeelden, maar nu hebben we door YouTuber MKBHD een nog beter beeld van de S10 en S10 Plus. 

Galaxy S10 (Plus) prototype in video MKBHD

Net zoals bij de Google Pixel 3 en de iPhone XS, komt MKBHD wederom met een preview video van een vlaggenschip. Samsung onthult op 20 februari zijn Galaxy S10 serie en de YouTuber kan nu al aan de slag gaan met een prototype. Bij bijna elke high-end smartphone release weet Marques Brownlee, zoals de YouTuber echt heet, een dummy van case-fabrikanten in handen te krijgen. Door de simpele variant van dit toestel krijgen we niet een goed idee van hoe de software eruit ziet, maar wel van hoe het design z’n werk doet. En eerlijk gezegd, doet dat z’n werk bijzonder lekker.

In de video van MKBHD zijn zowel de Galaxy S10 als de Galaxy S10 Plus te zien. Ondanks het feit dat ze beiden niet werken, en niet van hetzelfde materiaal zijn gemaakt dan het echte werk, krijgen we wel een goed beeld van de camera en de afmetingen. Zo worden de toestellen vergeleken met de Galaxy S9 en de Galaxy Note 9. Daarbij wordt, uiteraard, ook direct de vergelijking gemaakt met de iPhone. Check de beelden hieronder en beslis zelf:

Dat het met het design van de Galaxy S10 en S10 Plus wel goed zit, dat weten we inmiddels wel. Echter is de grote vraag natuurlijk hoe het display het er vanaf brengt. De Galaxy S10 Plus is voorzien van een dual-selfiecamera en de verwachting omtrent dit scherm variëren. Op 20 februari onthult Samsung  de Galaxy S10 serie en krijgen we eindelijk antwoord op die vraag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
YouTuber MKBHD toont eerste prototypes Galaxy S10 (Plus)
Sluiten