Modder verandert Fallout 4 in een anime-avontuur

De Fallout-reeks staat er nou niet echt bekend om om schattig te zijn. Maar wanneer je gebruik maakt van mods, is alles mogelijk. Zo hebben we in het verleden al mods gezien waarbij wapens schattige geluiden maken, maar dat is eigenlijk nog niks in vergelijking met deze mod. Dit is namelijk een mod die de personages van Fallout 4 verandert in schattige anime-personages.

Fallout 4 met anime

De mod zorgt er voor dat de verschillende personages een toffe make-over krijgen. Op dit moment zijn er alleen nog maar vrouwelijke personages die voorzien kunnen worden van een anime stijl. Wellicht dat daar later ook nog mannelijke personages bijkomen. Naast het feit dat enkele NPC’s op deze manier een make-over krijgen, kun je ook je eigen personage voorzien van een anime-look.

Het resultaat is best wel grappig. Zeker wanneer je de game speelt met Japanse stemmen krijg je er echt een compleet ander gevoel bij. Je kunt als speler verschillende haarstijlen selecteren en wanneer je gesprekken voert, dan maken de personages gebruik van expresies zoals je die kent uit anime. Mocht je de mod willen gaan proberen, dan kun je hier terecht.

Een grappige bijkomstigheid is dat de maker niet wilt dat de mod gebruikt wordt voor eventuele pornografische content. Blijkbaar kent de maker het internet iets te goed en hoopt hij dit nu voor te zijn. Of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren, dan is natuurlijk nog even afwachten.

Fallout 4 zelf kwam in 2015 uit. De game werd iets minder goed ontvangen als Fallout 3, maar is nog steeds dik de moeite waard. Eén van de interessante elementen in de game is dat je je eigen settlement kunt bouwen en waar je mensen naar toe kunt sturen en het vanuit daar op te nemen tegen vijanden. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Modder verandert Fallout 4 in een anime-avontuur
Sluiten