Modern Explorers – hoever kan extreme sport gaan?

Insight TV komt binnenkort met Modern Explorers, een programma waarin drie bekende extreem sporters hun krachten zullen gaan bundelen om zo de grenzen van het menselijk kunnen te verleggen. 

Het programma volgt Big wave surfer Niccolo Porcella en wingsuit piloten Espen Fadness en Jokke Sommer terwijl ze de hele wereld afreizen om zo hun prestaties letterlijk naar nieuwe hoogten te kunnen brengen.

Naast allerlei spectaculaire acties – van helikopter skiën tot stunts in de Italiaanse Alpen – krijgt de kijker ook veel mee van alle culturen die ze treffen en hoort men allerlei persoonlijke verhalen van de cast en crew. Frank le Mair van Insight TV vertelt:

“Modern Explorers tilt extreme sport soaring naar een hoger niveau dan ooit met Jokke, Espen en Niccolo die op hun geweldige reis rond de wereld gaan, zodat ze hun droom om te vliegen kunnen waarmaken. Fans krijgen een flinke dosis onnavolgbare stunts, vriendschap, moed, gevaar en vaardigheid, terwijl het team hun grenzen verlegt op iconische, adembenemende locaties over de hele wereld. Opnieuw laat Insight TV zien dat ze storytelling en avontuurlijke content naar ongekende hoogten brengen.”

Modern Explorers zal vanaf zaterdag 6 april te zien zijn via KPN, op kanaal 692. Ook is het mogelijk om het programma via Insight TV te kijken. Dit is een streamingdienst welke zich grotendeels op sport- en lifestyle programma’s focust.

Reageer op artikel:
Modern Explorers – hoever kan extreme sport gaan?
Sluiten