Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 3 mrt 2019

Er zou nu echt een Call of Duty Modern Warfare 2 Remaster komen

Deze maand kun je bij je PlayStation Plus-abonnement aan de slag gaan met Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered. Die game werd in eerste instantie alleen uitgegeven als onderdeel van de speciale editie van Call of Duty Infinite Warfare. Vorig jaar doken er ook geruchten op dat er gewerkt zou gaan worden aan een remaster van Call of Duty Modern Warfare 2. Maar die verscheen nooit. Toch duiken er nu weer geruchten op over de game en zou het goed kunnen dat het er nu wel van gaat komen.

De Call of Duty Modern Warfare 2 Remaster

Wat de geruchten nu anders maken, is dat Pan European Game Information, oftewel PEGI, een leeftijdscategorie heeft gekoppeld aan de game Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered. Dat is vaak een teken dat een game er aankomt. Het gebeurt wel vaker dat games via leeftijdsadviesbureaus worden aangekondigd. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat de game en 18+-rating heeft gekregen.

Call of Duty Modern Warfare 2

Wat wel opvalt aan de leeftijdskeuring is dat er wordt gesproken over de Campaign. Dat zou betekenen dat het dus alleen maar om het verhaal gaat en dat de multiplayer buiten beschouwing blijft. Daarmee zou het dan weer goed kunnen dat de remaster gebundeld gaat worden met de speciale editie van de nieuwe game. De nieuwe Call of Duty wordt namelijk gemaakt door Infinity Ward en zij hebben ook de Modern Warfare-games gemaakt. Wat dat betreft zou het logisch zijn dat die koppeling gemaakt wordt.

Van die nieuwe game weten we nog niet heel veel, behalve dat het waarschijnlijk gewoon weer een singleplayeravontuur gaat bevatten. De laatste game, Black Ops 4, liet die links liggen en bracht Blackout als alternatief. Dat is de Battle Royale-modus van de game. We gaan nog zien of de Remaster daadwerkelijk komt en of hij dan gekoppeld wordt aan de nieuwe game.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Er zou nu echt een Call of Duty Modern Warfare 2 Remaster komen
Sluiten