Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 22 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Met de modulaire tent Rhinowolf bouw je op elk festival een gigantisch tentenkamp

Terwijl elektronische modulaire apparaten tot de categorie ‘Dit werd ‘m niet‘ behoren, denken kampeerders daar heel anders over. De modulaire tent is een gigantische hit. Vooral onder vriendengroepen die de meerdaagse festivals afgaan.

Met de modulaire tent kun je alle kanten op

Het valt niet mee om de juiste tent voor een kampeervakantie te vinden. Vooral de afmeting is bij menig avonturier de belangrijkste vraag. Want kies je voor een tent waar je ook al je spullen in kwijt kunt? Kies je voor een knusse tent waar je in ieder geval in kunt staan? Deze modulaire tent, de Rhinowolf, verlost iedereen van zijn of haar problemen. Oké, dat is misschien ietwat overdreven, maar een systeem waarmee je een tentenkamp eenvoudig kunt uitbreiden is een uitvinding die wij alleen maar toejuichen.

modulaire tent

Nu kun je denken, “leuk, meerdere tenten die je aan elkaar koppelt.” Ja natuurlijk is dat leuk! Nog leuker is dat de Rhinowolf ook over een ingebouwd matras en slaapzak beschikt. Die hoef je dus nooit meer mee te nemen. Niemand uit het tentenkamp.

Één tent weegt maar 2,5 kilogram en heb je binnen een paar minuten opgezet. Dan kun je daarna je tijd besteden aan het bereiden van de barbecue. Naar verluid is de modulaire tent wind- (windkracht wordt niet genoemd), water- en dankzij de ingebouwde klamboe mugbestendig. Top.

De Rhinowolf wordt in meerdere varianten verkocht. Onze favoriet: de RhinoWolf 3-Seasons is verkrijgbaar in het donkergroen, lichtgroen en roze en is hier voor 250 euro te koop. Een andere variant, de Modulaire POD-tent is overigens ook een topper, omdat je hiermee grotere slaapcabines kunt realiseren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Met de modulaire tent Rhinowolf bouw je op elk festival een gigantisch tentenkamp
Sluiten