Ilona Braam
Ilona Braam Home 29 sep 2017
Leestijd: 2 minuten

Modulus: dit modulaire bureau past in elke kamer

Het vinden van het perfecte bureau kan soms lastiger zijn dan je denkt. En wanneer je hem eindelijk hebt gevonden, groeit hij doorgaans niet mee met je veranderende behoeftes en als je verhuist past hij vaak al helemaal niet in je nieuwe woning. In de zoektocht naar het perfecte bureau bedacht Matei Grozdanovic de modulaire Modulus.

Modulus bureau geeft je ultieme vrijheid

Modulus kan zo groot of klein worden als je zelf wilt en verandert zelfs van vorm. Waar je bij een normaal bureau misschien de poten zou kunnen veranderen, kun je met Modulus een mix & match spelletje spelen met het bureaublad tot je erbij neervalt. Het is volgens de makers het enige bureau dat je volledige vrijheid geeft om je werkplek te organiseren, te veranderen en te upgraden.

Verschillende bureaublad modules

Om jouw perfecte bureau samen te stellen zijn er verschillende modules, welke gemaakt zijn van hoogwaardig eikenhout uit Kroatië. Zo is er een basismodule, dat gewoon een rechthoekig bureaublad is. Er is echter ook een afgrond blad, een blad met een gat voor je kabels, één met een iPad en iPhone dock en een module met een USB hub of een draadloze oplader.

Modulus modulair bureau

Makkelijker dan Ikea

Met de verschillende modules kan je bureau met je meegroeien of juist krimpen, wanneer je opeens een kleinere ruimte tot je beschikking hebt. Ook zou je deze veranderingen verrassend makkelijk kunnen realiseren, want het in elkaar zetten van je Modulus zou makkelijker zijn dan je standaard Ikea meubels.

Modulus modulair bureau

Bestel Modulus via Kickstarter

Om aan de slag te gaan met je eigen Modulus kun je het Kickstarter project steunen. Op het moment heeft het Modulus team gelukkig al genoeg fondsen opgehaald om het project te kunnen realiseren. Voor 135 euro kun je een enkele module bemachtigen. Voor 152 euro krijg je hier ook vier poten bij. Als je er echt voor wil gaan kies je het pakket met tien modules en vier poten voor 1.101 euro. Voor deze prijs wordt ook nog het logo van je bedrijf, of een willekeurig plaatje dat je leuk vindt, op elke module gegraveerd. Verwacht wordt dat je pakketje in november al bij je voor de deur verschijnt.

Als je dan toch bezig met modulaire meubels, kun je dit net zo goed doorzetten naar de tuin. Deze tuinmeubels zijn ook constant in beweging en groeien net als de Modulus gewoon met je mee.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

MashableKickstarter

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Modulus: dit modulaire bureau past in elke kamer
Sluiten