Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 6 mei 2016

Moederdag gadgets waar het hart van iedere moeder mee wordt veroverd

Het is bijna Moederdag, dus het is tijd om haar in de watten te leggen. Het kan alleen lastig zijn om een origineel cadeau te vinden waar je (geeky) mom enthousiast van wordt. Omdat wij ook weten hoe hard het is om met een leuk cadeau te komen helpen we je graag een handje. Daarom hebben wij een lijst van de leukste Moederdag gadgets voor je gemaakt. Graag gedaan!

Instant fotocamera’s met een nostalgisch gevoel

Instant camera’s zijn tegenwoordig populairder dan ooit. Ze zijn bovendien gemakkelijk om mee te nemen op vakanties of top om tijdens feesten en andere activiteiten een originele foto mee te schieten. Bovendien hebben deze camera’s een nostalgische feeling terwijl de nieuwste technologieën erin zijn verwerkt. De twee mooiste varianten zijn de Instax mini 8 voor 68 euro en de Polaroid Snap Instant Digitale Camera die je voor 149 euro op de kop kunt tikken!

Crosley Platenspeler voor de audiofiel

Platenspelers zijn terug van weggeweest. Als je moeder een ware audiofiel is heeft ze waarschijnlijk een aantal platen op de zolder liggen. Een platenspeler zal ze daarom zeker waarderen. Crosley is daarom het perfecte Moederdag cadeau dat je haar kunt geven. Bovendien kun je deze platenspelers in verschillende varianten vanaf 97 euro binnenslepen. Nu nog achterhalen welke je moeder het leukst gaat vinden!

Een week(end) weg met Airbnb

Moeders verdienen ook hun rust en een week(end) weg doet iedereen goed. Dus is er een plek die ze al een tijd wil bezoeken, dan kun je overwegen om voor haar een vakantie te boeken. Via Airbnb kun je zo voordelig een overnachting regelen. Van kastelen tot boomhutten, er is voor ieder wat wils. Ter inspiratie kun je ook deze ultieme Airbnb-slaapverblijven checken!

Het ultieme horloge: de Apple Watch

Een Apple Watch is het ultieme horloge voor een geeky mom. Omdat-ie een innovatief stuk technologie is die iedereen gemakkelijk kan gebruiken. Daarom is-ie één van de beste cadeautjes die je je moeder kunt geven. Je moet hiervoor wel diep in de buidel tasten, maar dat heb je wel over voor de beste vrouw in je leven. Wij raden je aan de gouden variant te kopen. Je bent dan wel enkele tienduizenden euro’s kwijt, maar dat is je moeder je toch wel waard? Hier kun je de verschillende varianten checken die je kunt bestellen.

Nooit meer zonder batterij of een spiegel reizen

Het gebeurt vaak dat de batterijen van onze smartphones het niet eens een dag volhouden. Een halve dag buiten de deur en je smartphone is leeg. Waarschijnlijk heeft je moeder hier ook vaak last van. Maar met een powerbank is dit probleem voorgoed voorbij. Deze oplader is licht, compact én er zit een spiegeltje in waarmee je moeder altijd haar look kan checken. Check bijvoorbeeld deze Hyper Pearl powerbank die je voor 34.95 euro binnenhaalt. En als je vandaag voor 22:00 uur bestelt, is deze Moederdag gadget morgen in huis!

Moederdag gadgets die haar huis automatisch schoonmaken

Kijk, als er iets is dat je moeder hoogstwaarschijnlijk niet leuk vindt is het stofzuigen. Waarschijnlijk droomt ze ervan dat iemand anders dit voor haar kan doen. Dan behoort een robotstofzuiger van Roomba tot de top tien Moederdag gadgets die je haar kunt geven. Er bestaan verschillende modellen die je hier kunt checken. Wij geloven erin dat ze hier uiterst blij van gaat worden!

Dit was de lijst met ultieme Moederdag gadgets die wij voor je hebben opgesteld. Wij geloven dat je moeder al blij genoeg is met het feit dat je aan haar denkt. Echter kan het natuurlijk nooit kwaad om je moeder nog eens extra in de watten te leggen met een tof cadeau. Een cadeau waar ze dan ook nog eens iets aan heeft is al helemaal scoren. Dus, leg je moeder nog even extra in de watten met Moederdag, dat heeft ze wel verdiend!

Reageer op artikel:
Moederdag gadgets waar het hart van iedere moeder mee wordt veroverd
Sluiten