Kiara Angelino
Kiara Angelino 24 feb 2017

De onbeperkte mogelijkheden van de Nokia 3310

De Nokia 3310 is back! Wie had nou gedacht dat één onze favoriete telefoon ooit een comeback zou maken? Maar kan deze ‘dumbphone’ met de nieuwste smartphones concurreren? Zeker te weten!

De nieuwe Nokia 3310 wordt binnenkort aangekondigd en het spannende is: er zijn nauwelijks geruchten over de telefoon naar buitengekomen. Het is dus ouderwets gissen naar wat we ervan kunnen verwachten. Maar de nieuwe Nokia zal zich zeker laten inspireren door de originele 3310.

Nokia 3310

Waarom de Nokia 3310 kopen? Daarom!

Er zijn dan genoeg redenen om ‘m te kopen. Wat dacht je van Snake? Hoe lang heb je dat niet meer gespeeld? Een eeuw geleden? Tijd om daar verandering in te brengen! En anders is één van de andere games, zoals Space Invaders, natuurlijk óók een goede reden om de game te kopen. Als die tenminste ook op de nieuwe Nokia 3310 komt te zitten.

Daarnaast kun je unieke activiteiten met de Nokia 3310 ondernemen. De mogelijkheden van deze ‘baksteen’ zijn onbeperkt:

[listicle]

Wat dacht je van een potje voetballen?

Even geen bal bij de hand? Geen probleem, want die 3310 redt zich wel.[/listicle]

[listicle]

Lummelen is ook iets zonder zorgen

Laat je dan je telefoon een keer vallen, dan is er geen vuiltje aan de lucht. [/listicle]

[listicle]

Je telefoon van een brug gooien, waarom niet?

Waarom je dat zou doen? Gewoon, omdat het kan. En we zouden ons dan eerlijk zorgen maken voor de grond, dan voor jouw Nokia![/listicle]

[listicle]

Bowlen? Gebruik gewoon je nieuwe telefoon joh!

Gegarandeerd dat je daar geen strike mee gooit, maar geinig is het zeker.[/listicle]

[listicle]

En je vooral geen zorgen maken over de batterij

Want ja, dat is natuurlijk het fijne aan zo’n toestel. Die gaat dagenlang mee op een volle accu. Dat is met de slimme telefoon van nu wel anders.[/listicle]

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Afijn, je begrijpt wel dat dit met een kleine knipoog is. Toch is het een feit dat je je bij de robuuste Nokia 3310 een stuk minder zorgen te maken als je ‘m een keer of duizend laat vallen. En dat je er enkel mee kunt bellen en smsen is ook lang zo gek nog niet!

Nokia gaat hard

Verder wordt de Nokia 3310 een feestje. Het apparaat zou in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn en een kleurendisplay kennen. Als dat maar niet ten koste gaat van de batterij. Wij willen wel dat de nieuwe Nokia 3310 dagenlang meegaat op één oplaadbeurt.

Nokia 3310

Voor de baby’s onder ons

Voor de nieuwe generatie zal het onbegrijpelijk zijn hoe wij het vroeger met de Nokia hebben overleefd. Geen Android of iOS laat staan Instagram of WhatsApp. Ook kon je er geen foto’s mee maken. Zoals we je echter lieten zien kan de 3310 genoeg wat de slimme telefoons van nu niet kunnen!

Over telefoons gesproken, Apple heeft het batterijprobleem op de iPhone 6 en iPhone 6s opgelost. De batterijen hadden maandenlang problemen. Dat kan je over de waarschijnlijk Nokia 3310 niet zeggen. Lees hier meer over het opgeloste probleem.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
De onbeperkte mogelijkheden van de Nokia 3310
Sluiten