Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 15 dec 2018

Monkeycycle: van kinderwagen naar zeven verschillende fietsen

Als volwassenen zijn we veel bezig met auto’s en tegenwoordige elektrische fietsen, maar ook kinderen slijten behoorlijk wat voertuigjes tijdens het opgroeien. Het begint met de kinderwagen en na een tijdje komt de eerste kinderfiets. Eerst nog met extra wieltjes maar naarmate je kids hun balans beter onder de knie krijgen, kan het wat geavanceerder. En verrassend genoeg kunnen die kleine fietsjes nog best duur zijn ook. Om je wat kosten te besparen is de Monkeycycle ontwikkeld. Met dit acht-in-één modulair voertuigje ben je in één klap klaar en hoef je nooit meer een kinderwagen of fiets te kopen.

Kinderwagen, driewieler en loopfiets

De Monkeycycle komt in verschillende kits en afhankelijk van de kit, kun voor bepaalde transformaties gaan. Als je voor de Full kit gaat, krijg je maar liefst acht verschillende voertuigjes. Als eerste krijg je een kinderwagen voor de baby en wanneer je de 12 tot 14 maanden nadert, kun je hem ombouwen tot een driewieler zonder pedalen. Als je kids wat meer balans hebben kun je ook gaan voor een lage of hoge loopfiets.

Monkeycycle kinderfiets

De eerste echte kinderfiets

Wanneer je kleintje aan pedalen toe is, transformeert de Monkeycycle naar het eerste echte fietsje. Daarna kun je gaan voor twee wielen vooraan met trappers, waar weer andere balans skills voor nodig zijn. Als laatste kun je het dingen nog verder omtoveren tot een driewieler met pedalen en zelfs een stoere quad fiets.

Monkeycycle

Pledgen op Kickstarter

Je kunt de Monkeycycle “Transformer” kinderfiets kopen via Kickstarter en voor een pledge van 265 euro krijg je het volledige pakket. Als je bijvoorbeeld al een kinderwagen hebt, kun je ook gaan voor een Basic kit met alleen het eerste pedaalfietsje en de twee loopfietsen. Dit pakket komt met een prijskaartje van 177 euro.

Monkeycycle kinderfiets

Als je kids het fietsen onder de knie hebben, is het dan misschien tijd om ze ook eens uit te leggen hoe geld precies werkt. En aangezien we in 2018 leven, kan het verstandig zijn om cryptocurrencies er meteen ook bij te pakken. Dat kun je doen met deze wallet, die speciaal is gemaakt voor kids.

Kickstarter

Reageer op artikel:
Monkeycycle: van kinderwagen naar zeven verschillende fietsen
Sluiten