Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 19 jun 2019

De eerste beelden van de Monster Hunter-film zijn gelekt

De gamereeks Monster Hunter is er één die lange tijd vooral in Japan populair was. Dankzij de komst van Monster Hunter World, sloeg de game ook in het Westen aan en is het nu eigenlijk een wereldwijde hit. Wat gebeurt er dan? Kapers op de kust die een graantje willen meepikken. Zodoende wordt er gewerkt aan een Monster Hunter-film, waar nu de eerste beelden van zijn gelekt.

De eerste beelden van de Monster Hunter-film

De beelden komen af van het Shanghai International Film Festival, waar een korte teaser van de film werd getoond. Nog altijd wordt er in China niet zo goed opgelet of men daar filmt, waardoor we nu met zijn allen kunnen genieten van de beelden. Bekijk de teaser van de Monster Hunter-film hieronder.

In de teaser van de Monster Hunter-film zien we onder andere de acteurs Milla Jovovich en Tony Jaa. Ook is er veel aandacht voor het enorme beest dat je voorgeschoteld krijgt. Het ziet er al met al erg tof uit. Toch moeten we nog even overtuigd worden of de film de moeite waard gaat zijn. Gameverfilmingen hebben het nou niet echt vaak heel erg goed gedaan. Enkel Detective Pikachu, welke gebaseerd is op een game, was de moeite waard.

In de Monster Hunter-film komt een groep militairen van de Verenigde Naties terecht in een portaal welke hen meeneemt naar een alternatieve wereld. Daar komen ze in aanraking met enorme monsters. Het is aan hen om de portaal te verdedigen, zodat de monsters niet terecht komen in de wereld zoals wij die kennen.

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er ook rollen weggelegd voor acteurs als T.I., Ron Perlman, Meagan Good en Diego Boneta. De film moet op 4 september 2020 in de bioscoop gaan draaien. Voor die tijd kun je nog genieten van nieuwe Monster Hunter World-content met de grote Iceborne uitbreiding, welke eind dit jaar uitkomt.

Reageer op artikel:
De eerste beelden van de Monster Hunter-film zijn gelekt
Sluiten