Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 mei 2019

Monster Hunter World is nu gratis op de PlayStation 4

Het lijkt alweer een hele tijd geleden dat Monster Hunter World uitkwam. De game kwam begin 2018 uit en was gelijk één van de beste titels van dat jaar. In de game kun je in je eentje of samen met vrienden of jacht gaan op verschillende grote beesten. Door deze te verslaan, krijg je voorwerpen en daarmee heb je de mogelijkheid om betere wapens en armor te maken. Bovendien krijg je te maken met vele verschillende soorten vijanden en heb je andere tactieken nodig om hen te verslaan. Mocht je de game nog niet hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws: Monster Hunter World is nu gratis op de PlayStation 4.

Monster Hunter World is gratis te spelen

Het gaat om een zogenaamde free trial. Deze loopt tot en met 20 mei. Tot aan die dag kun je de volledige game gratis spelen. Daarbij heb je op een paar missies na geen enkele beperking. Het is ook mogelijk om de game samen met vrienden te gaan spelen. Zodoende heb je dus een week om je vrienden op te trommelen en samen te gaan jagen op grote monsters. En geloof ons: het is echt de moeite waard om het te proberen.

Monster Hunter World

De actie is er overigens met een reden. Eind dit jaar verschijnt namelijk Monster Hunter World: Iceborne, een stand-alone uitbreiding op de game. je moet de game zien als een mix tussen een uitbreiding en een opvolger. De game neemt je mee naar een wereld waarin ijs vooral een belangrijke rol speelt. Uiteraard kun je in dit vervolg rekenen op een groot aantal nieuwe vijanden en bijbehorende tactieken. Monster Hunter World: Iceborne verschijnt op 6 september en komt naast de PlayStation 4 ook op de Xbox One. Later dit jaar komt die game ook nog uit op de pc.

De review van Monster Hunter World kun je overigens hier lezen.

Reageer op artikel:
Monster Hunter World is nu gratis op de PlayStation 4
Sluiten