Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jan 2018

Loop met een Street Fighter-pak rond in Monster Hunter World

Afgelopen week is de fantastische game Monster Hunter World gelanceerd. Een game waar wij voorlopig nog niet mee klaar zijn, ondanks dat we de review inmiddels live hebben staan. Monster Hunter World is een game waar altijd wel iets te doen is. Of je nu voortgang boekt met het hoofdverhaal of wat extra gaat jagen om bepaalde objecten te scoren en zo een tof pak in elkaar kunt knutselen. En als het aan Capcom ligt, ben je voorlopig nog niet klaar met Monster Hunter World.

Een beetje Street Fighter in je Monster Hunter World

Zeker als je op de PlayStation 4 speelt en daarop een savefile hebt staan van Street Fighter V of Street Fighter V Arcade Edition. Daarmee krijg je namelijk voorrang op een nieuwe quest die Capcom heeft aangekondigd. Het gaat om de quest genaamd Down the Dark, Muddy Path. Als jij die quest krijgt en vervolgens voltooit, dan krijg je als beloning SFV Tickets. Als jij deze samen met de juiste voorwerpen naar de Smithy brengt, dan heb je de mogelijkheid om een Ryu-armor pak te maken. Speel je als vrouw? Dan krijg je een Sakura-pak. Ook tof natuurlijk.

Heb jij Street Fighter V niet of speel je de game op de Xbox One, dan moet je nog even wachten. De quest wordt uiteindelijk voor iedereen beschikbaar, maar het is nog niet bekend wanneer dat precies is.

Naast de quest, die gratis is, heeft Capcom ook wat betaalde uitbreidingen aangekondigd. Zo kun je een tweetal gestures kopen, waarmee je er wat stoerder uitziet. Voor zowel de Hadoken als de Shoryuken kun je zo’n vier euro per stuk halen. Dat is wel prijzig voor iets dat alleen een beweging is. Maar tegelijkertijd, als je de moeite hebt genomen om zo’n pakje te scoren, dan maakt dit het wel lekker af. Heb je de game nog niet? Scoor hem dan hier.

Monster Hunter World X Street Fighter

Monster Hunter World
Monster Hunter World
Monster Hunter World
Monster Hunter World

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan onze handige overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Loop met een Street Fighter-pak rond in Monster Hunter World
Sluiten