Zuhre Orhon
Zuhre Orhon 17 feb 2016

Moody Nest is dé bank voor de koude winterdagen

Inmiddels is het half februari geweest, maar de lente is nog niet in zicht. Het is nog flink koud en je zit dan ook snel met een fleece deken op de bank wanneer het tijd is voor je favoriete serie. Heb je ook vaak dat je voeten onder je deken vandaan komen en als je voeten wel bedekt zijn je schouders op hun beurt het weer koud krijgen? Onze vrienden van Roomed kwamen de perfecte oplossing voor dit probleem tegen. Dit moeten we uiteraard met je delen en hier is-ie: de Moody Nest.

Droom lekker weg in je nest

De Moody Nest, ontworpen door Hanna Ernstig, is een slimme innovatie voor diegene die altijd heerlijk met een dekentje op de bank ligt. Sterker nog, deze combinatie van een bank en een deken is een waar paradijs voor diegene. Het idee achter dit ontwerp is om intense gevoelens van comfort, warmte en intimiteit te creëren. Je kunt erin (of erop) zitten en jezelf terugtrekken om de kou te overleven. Ook kun je er een lange winterslaap in houden zodat je de koude periode helemaal aan je laat voorbijgaan. We Want it!

Hopelijk snel te koop

Wij beginnen nu al te dromen bij het idee om in de Moody Nest te relaxen, maar helaas is-ie (nog) niet te koop. Tot die tijd kun je het doen met warme en comfortabele alternatieven zoals de Rumpl of de Ohhio. We hopen dat de Moody Nest snel te koop is, want wij vinden het idee awesome!

Reageer op artikel:
Moody Nest is dé bank voor de koude winterdagen
Sluiten