Jelle van Es
Jelle van Es Tech 28 feb 2018

Nostalgisch cadeau: kijk nu Pokémon the Movie gratis!

De magie van Pokémon is nog altijd springlevend. Er komen bijna jaarlijks nieuwe games uit, de serie weet kinderen van alle leeftijden nog altijd te boeien en Pokémon Go wordt nog altijd door een behoorlijke groep gamers gespeeld. Met name in Japan zie je in het straatbeeld nog regelmatig mensen volledig gekluisterd aan hun smartphone om de game te spelen. Kortom, Pokémon is iets waar we nog lang niet klaar mee zijn. En dan is het goed dat The Pokémon Company ons soms wat teruggeeft. Mocht je hem nog niet gezien hebben, dan is Pokémon the Movie nu gratis te bekijken.

Pokémon the Movie

De laatste grote Pokémon-film vertelt het originele verhaal van Ash Ketchum en zijn avontuur om de beste Pokémon Trainer ooit te worden. Zo maakt hij vrienden met Pikachu, evolueert hij een Caterpie naar een Butterfree, vindt hij een Charmander die door zijn vorige trainer is gedumpt en gaat hij op zoek naar de legendarische Ho-Oh. Het zijn elementen die de fanatiek Pokémon-volger wel kent. Toch zijn er ook wat duidelijke verschillen met het origin-verhaal zoals we dat uit de serie kennen. Zo schitteren Misty en Brock in hun afwezigheid en zijn er bepaalde Pokémon in de film die pas in latere generaties zijn toegevoegd. Met die kennis komt het soms wel wat vreemd over.

Pokémon The Movie

Sowieso moeten we eerlijk zijn, Pokémon the Movie is geen absolute must-see. In de reviews is hij wat magertjes beoordeeld en veel kenmerken ken je al. Ben je echter een groot Pokémon-fan, dan kun je deze gratis kijkmogelijkheid niet links laten liggen. Normaal gesproken betaal je namelijk iets van 15 euro om hem te bekijken. En het kijken is overigens volledig legaal, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt de volledige film hier gratis bekijken.

Wil je meer films zien? Dan is het goed om Netflix in de gaten te houden. Zij gaan dit jaar namelijk een berg aan nieuwe content uitbrengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nostalgisch cadeau: kijk nu Pokémon the Movie gratis!
Sluiten