Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 22 mrt 2018

Mooie deal: scoor de Nintendo Switch voor 299 euro

Ruim een jaar geleden kwam de Nintendo Switch op de markt. Vanaf het allereerste moment waren we onder de indruk. De spelcomputer biedt een prachtige combinatie tussen traditionele spelcomputer en een handheld. Dat zorgt er voor dat je altijd en overal je favoriete games kunt scoren. Daarmee is het een spelcomputer waar we ongelofelijk veel tijd mee hebben doorgebracht. En dat voorlopig ook nog wel gaan blijven doen. En jij kunt nu ook de spelcomputer scoren met een fijne deal.

Een goede Nintendo Switch-deal

En als je de spelcomputer nog niet hebt, dan is dit het moment om daar verandering in te brengen. De spelcomputer is vandaag namelijk voor 299 euro te koop bij Bol.com. Dus dan weet je dat het goed zit. Het gaat om een zogenaamde dagaanbieding, wat betekent dat de spelcomputer alleen vandaag voor deze prijs te koop is. Vanaf morgen is hij weer gewoon voor 329 euro te koop. Dat is de spelcomputer overigens alsnog waard, maar als je hem voor een paar tientjes minder kan scoren, dan is dat natuurlijk een stuk fijner.

fifa 18 nintendo switch

Die dertig euro kun je dan vervolgens weer gebruiken voor een nieuwe game. Het afgelopen jaar zijn er genoeg boeiende titels uitgekomen. We hebben hier een paar tips van wat je nu kunt scoren. En voor de rest van het jaar zal er ook genoeg te doen zijn. Zo komt er bijvoorbeeld een nieuwe Smash Bros-game op de Switch uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mooie deal: scoor de Nintendo Switch voor 299 euro
Sluiten