Barry Kraakman
Barry Kraakman Apple 8 mei 2015

Mophie’s nieuwe iPhone 6-case beschermt tijdens voor- en tegenspoed

De mens en z’n smartphone zijn tegenwoordig niet meer van elkaar te scheiden. We willen overal, altijd en onder elke omstandigheid connected zijn, en dat vraagt wat van de slimme telefoon. Zo zijn er verschillende hoezen die ervoor zorgen dat-ie bepaalde omstandigheden overleeft, maar één hoes voor alle omstandigheden missen we nog. De nieuwste iPhone-case van Mophie komt echter dicht in de buurt van dé perfecte hoes die is voorbereid op alle omstandigheden.

Multifunctionele battery case

De H2PRO, zoals de nieuwste battery case voor de iPhone 6 heet, zorgt er voor dat de gebruiker zich geen moment zorgen hoeft te maken over of de iPhone het einde van de dag wel haalt. De ingebouwde accu van de case is zo groot dat-ie de iPhone één keer volledig op kan laden. Dit gaat echter niet ten koste van het traditionele idee achter de beschermingshoes. Deze case zorgt er namelijk voor dat de iPhone ook in water te gebruiken is én de val breekt als-ie uit je handen glipt. Zoals altijd zitten er echter grenzen aan. Mophie garandeert dat de iPhone dertig minuten lang tot een maximale diepte van 1,2 meter te gebruiken is. Ook de valbescherming is niet oneindig; een val van 1,2 meter móet-ie overleven. Dat betekent natuurlijk niet dat het hoesje niet beschermend is bij een grotere val, maar de fabrikant durft niet te garanderen dat de iPhone er dan zonder schade van af komt.

Volledig functioneel

Ondanks de waterdichte hoes blijft de iPhone normaal te gebruiken. Voor de knoppen zijn er aparte uitsparingen in de case. Over het scherm valt een flexibel en krasbestendige membraan die zelfs Touch ID niet in de weg zit. Er moet echter één concessie gedaan worden, en dat betreft de dikte; de hoes voegt zo’n centimeter toe aan het dunne stukje technologie. Dat klinkt misschien veel, maar is daarmee een stuk dunner dan bijvoorbeeld een actiecamera als de GoPro. Een productcategorie die misschien nog wel eens last zou kunnen krijgen van dit schok- en waterbestendige hoesje. Met dit 120 euro kostende hoesje hoef jij je in ieder geval minder zorgen te maken om de iPhone tijdens het schieten van actiefilms.

Reageer op artikel:
Mophie’s nieuwe iPhone 6-case beschermt tijdens voor- en tegenspoed
Sluiten