Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 18 jan 2019

Mortal Kombat 11 fatsoenlijk en bruut onthuld

Vorig jaar tijdens de Game Awards werd Mortal Kombat 11 al onthuld. Toen zagen we hoe oudgedienden Raiden en Scorpion het tegen elkaar opnamen. Met dit onthulling werd ook gelijk duidelijk gemaakt dat dit pas het begin was en dat op een evenement meer van de game zou worden getoond. Dat evenement werd gisteren gehouden en daardoor hebben we nu een berg aan informatie en gameplay.

Alles over Mortal Kombat 11

Zo weten we dat UFC-vechter en WWE-ster Ronda Rousey de stem inspreekt van Sonja Blade, dat er een speciale collector’s edition komt genaamde Kollektor’s Edition met een beeldje van Scorpion en dat er op 28 maart een beta wordt gehouden waar je toegang tot krijgt wanneer je de game pre-order. Maar wat het meest bijblijft aan de onthulling zijn de vele trailers die zijn vrijgegeven. Bekijk hier de ‘normale’ trailer van Mortal Kombat 11.

Daarnaast is er tijdens het evenement ook gameplay getoond, zodat je een goed idee krijgt hoe het er straks daadwerkelijk uitziet.

Houd je een beetje van de bruutheid van de serie? Dan is deze Mortal Kombat 11 Fatalities trailer zeker iets voor jou.

Ondanks dat Mortal Kombat 11 straks een game gaat zijn die voornamelijk draait om brute combat, is het een game die ook een verhaal kent. In de ruim vier minuten durende Prologue trailer krijg je een beetje een idee hoe de vork in de steel zit.

Verder is de ontwikkelaar erg blij met Ronda Rousey en dat moet natuurlijk ook in een trailer worden gestopt.

Tot slot hebben we ook nog een berg aan screenshots van de game en een afbeelding van hoe de collector’s edition er straks uit gaat zien. Bekijk die hieronder.

Mortal Kombat 11 Screenshots

Mortal Kombat 11 screenshots

Erg lang hoeven we niet te wachten op de game. Mortal Kombat verschijnt op 23 april en is dan beschikbaar voor de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier de overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Mortal Kombat 11 fatsoenlijk en bruut onthuld
Sluiten