Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 10 okt 2019

Mortal Kombat 11 altijd al gratis willen spelen? Dit weekend is je kans!

Vanaf vrijdag 11 tot en met maandag 14 oktober heb je de mogelijkheid om gratis aan de slag te gaan met Mortal Kombat 11. De game heeft namelijk een zogenaamd free weekend op de PlayStation 4 en de Xbox One.

Dit betekent dat je in die periode de game gratis kan proberen en kan ontdekken of de game geschikt is voor jou. Dit is door de uitgever bekendgemaakt middels een persbericht.

Mortal Kombat 11 gratis speelbaar

In tegenstelling tot andere gratis weekenden, krijg je in Mortal Kombat 11 niet de volledige ervaring voorgeschoteld. Op het gebied van het verhaal krijg je slechts de eerste twee hoofdstukken voorgeschoteld. Waarschijnlijk is dit gedaan om te voorkomen dat je het verhaal gelijk in het weekend uitspeelt. De uitgever wil namelijk dat je na het spelen van de game in dit gratis weekend de game aanschaft en dan daar verder mee gaat.

Mortal Kombat 11

Om die aankoop iets interessanter te maken, wordt de game tijdens het gratis weekend met een korting van 40 procent aangeboden. Zowel de standaard als de premium edition krijgt deze korting. Ook krijgt de los verkrijgbare Kombat Pack een korting van veertig procent. En als je dan na het gratis weekend verder wilt gaan spelen, dan neem je je voortgang mee.

Tijdens het weekend krijg je wel toegang tot alle verschillende multiplayeropties van Mortal Kombat 11 en alle personages. Verder wordt er gesproken over een voorproefje op de nieuwe toegevoegde personages, zoals de Terminator T-800 uit de aankomende film Terminator: Dark Fate. Wat dat echter betekent, is niet duidelijk. Voor de multiplayermodi heb je PlayStation Plus of Xbox Live Gold nodig, maar dat hoeft niet wanneer je gewoon puur de game in huis wilt halen en te kijken of hij iets voor jou is.

Wil je weten wat wij van Mortal Kombat 11 vinden? Dan hebben we hier onze uitgebreide review.

Reageer op artikel:
Mortal Kombat 11 altijd al gratis willen spelen? Dit weekend is je kans!
Sluiten