Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 19 jun 2019

Mortal Kombat 11 introduceert gloednieuwe modus

Ben jij een fanatieke Mortal Kombat 11-speler en wil je online ontdekken hoe goed je bent? Dan is het aan te raden om vanaf vandaag aan de slag te gaan met de nieuwe Kombat League. De update is gratis te downloaden en voor iedereen te proberen.

De Mortal Kombat 11 Kombat League

In de Kombat League van Mortal Kombat 11 kunnen spelers het per seizoen vier weken lang tegen elkaar opnemen in een klassement om zo 9 tiers te doorlopen, van Apprentice tot Elder God. Spelers zullen beloond worden met speciale in-game items bij elke vrijgespeelde rank. Beloningen zijn cumulatief, waarbij spelers alle ontgrendelde items verdienen tot het hoogste niveau die zijn behaald in een bepaald seizoen. Spelers kunnen ook in-game items verdienen door verschillende, dagelijkse en seizoensgebonden quests te spelen. Zodra een seizoen teneinde is, start er meteen een nieuw seizoen met nieuwe beloningen en incentives.

Het matchmaking system in de Kombat League-modus van Mortal Kombat 11 moet ervoor zorgen dat spelers het op zullen nemen tegen andere spelers van ongeveer hetzelfde niveau. Als onderdeel van de Kombat League update, is er een nieuwe meter toegevoegd die spelers aan het begin van elke ranked match snel een zicht geeft van de kans op winst tegen een tegenstander.

Het eerste seizoen heet Season of Blood en past dus perfect bij de toon die de makers met Mortal Kombat 11 willen halen. Helaas zijn er nog geen plannen gemaakt om vanuit dit principe met een esports competitie of iets dergelijks te komen. In het verleden zijn er wel kampioenschappen geweest rondom Mortal Kombat, dus wellicht dat dit nog later het geval gaat zijn.

Mortal Kombat 11 is nu beschikbaar op de Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One. Twijfel je of de game voor jou geschikt is? Dan helpt onze uitgebreide review die we destijds over de game schreven je met het maken van je keuze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Mortal Kombat 11 introduceert gloednieuwe modus
Sluiten