Mortal Kombat 11 is nog bruter dan zijn voorgangers

De Mortal Kombat-games hebben altijd wel voor wat ophef gezorgd. Vanaf het allereerste moment dat je de game kon spelen, viel op hoe bruut de titel was. Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en bestaat de serie nog altijd. In 2019 krijgen we Mortal Kombat 11 het nieuwste deel uit de serie. Dit is vannacht tijdens de jaarlijkse Game Awards onthuld.

Mortal Kombat 11 komt er aan

Tijdens de Game Awards werd een cinematische trailer getoond. Daarin zien we de bekende personages Raiden en Scorpion het tegen elkaar opnemen. De video is gemaakt in samenwerking met de rapper 21 Savage. Naast dat gevecht, wat er ouderwets hard aan toegaat, krijgen we ook een tease van een nieuw personage dat volgens de maker een belangrijke rol gaat spelen in het verhaal. Verder wordt duidelijk dat je het personage Shao Kahn kan krijgen als je de game van te voren bestelt. Bekijk hieronder de trailer van Mortal Kombat 11.

Met de trailer is ook duidelijk geworden dat we niet eens al te lang hoeven te wachten op de nieuwe game. Mortal Kombat 11 verschijnt al op 23 april van volgend jaar. De game komt dan uit op zo’n beetje elk denkbaar platform. Hij verschijnt op de pc, PlayStation 4, Xbox One en ook de Nintendo Switch. Op 17 januari wordt er een zogenaamd community event gehouden. Daar wil de ontwikkelaar meer laten zien van de game. Deze wordt live gestreamd, zodat iedereen tegelijkertijd de beelden van de nieuwe game kunt zien.

Mortal Kombat 11

Ondanks dat we niet veel hebben gezien, beweert de maker dat Mortal Kombat 11 gebruik gaan maken van een filmisch verhaal dat voortborduurt op alles wat hiervoor heeft plaatsgevonden. Daarnaast krijg je als speler veel mogelijkheden om je eigen personage te maken en die zo in te richten zoals jij dat wilt.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Mortal Kombat 11 is nog bruter dan zijn voorgangers
Sluiten