Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 20 oktober 2019

Motorola’s opvouwbare Razr smartphone maakt come-back in november

De Moto 6G Plus komt er aan. Dat maakt Motorola duidelijk in de uitnodigingen die ze versturen voor een event op 13 november. Daar wordt waarschijnlijk de Razr smartphone onthuld.

Volgens Motorola zal tijdens het event, dat plaatsvindt in Los Angeles op dertien november, de hoog verwachte onthulling plaatsvinden van een herontdekt icoon. Daarmeel doelt de smartphonefabrikant op de Razr, wat naar verluidt een soort klaptelefoon is.

Motorola brengt nieuwe klaptelefoon in november uit

De uitnodiging die Motorola de wereld instuurde is een gif. Daarop zie je dat een smartphone gevouwen en uitgeklapt of uitgepakt wordt. Volgens de smartphonefabrikant is het product dat het zal onthullen origineel en als geen ander. De uitnodiging luidt: ”You’re going to flip”. Dit is natuurlijk een woordspeling en knipoog naar de opvouwbare Razr.

Motorola claimt met hun uitnodiging de klaptelefoon, of opvouwbare telefoon, opnieuw te hebben uitgevonden. Of dat daadwerkelijk zo is moet nog maar blijken. Want uit de gif die we nu als teaser hebben gekregen kunnen we niet veel opmaken.

Razr
Motorola Razr teaser (Bron: CNET)

Veel geruchten over specificaties Motorola Razr

Eerder dit jaar lekten er al wat specificaties over het toestel. Daarin was te zien dat Motorola het anders aan ging pakken dan Samsungs Galaxy Fold en Huawei’s Mate X. Volgens de geruchten vouwt de smartphone niet horizontaal, maar verticaal. Zo past hij gemakkelijker in je zak. Eigenlijk hoe de oude RAZR ook werkte dus. Dit is overigens ook een aanpassing die de Fold 2 wellicht krijgt: een scherm dat niet verticaal maar horizontaal dichtklapt.

De originele Motorola RAZR (Bron: EPA / Barry Sweet)

Het is al bekend dat de Motorola Razr een aardig prijskaartje krijgt: hij zal rond de 1300 Euro kosten. Dit maakt de drempel om het toestel te kopen hoog. Of de nostalgie van een klaptelefoon 1300 Euro waard is kan alleen blijken na de onthulling in november.

Reageer op artikel:
Motorola’s opvouwbare Razr smartphone maakt come-back in november
Sluiten