Mark Hofman
Mark Hofman Tech 20 dec 2018

Gelekte Moto G7 line-up toont drie verschillende notches

Samsung gaat in 2019 aan de haal met maar liefst drie verschillende notch varianten. Zo is er de Infinity-U, Infinity-V en de Infinity-O notch, waarvan de laatste al toegepast is op de Galaxy A8s. Maar waar Samsung in eerste instantie de enige producent leek met verschillende notch-stijlen, gaat ook Motorola met het design aan de haal. Door gelekte beelden van de nieuwe Moto G7 line-up zien we maar liefst drie verschillende notches voor vier verschillende varianten van het toestel.

Drie notches voor Moto G7 line-up

Motorola komt in 2019 met een gloednieuwe Moto G7 line-up op de markt. Waar we eerder dachten dat deze toestellen van een en dezelfde notch waren voorzien, namelijk de druppel-notch, blijkt nu dat dit niet aan de orde is. De standaard G7 en G7 Plus zijn naar verluidt wel van de notch voorzien, maar de Moto G7 Play en G7 Power gaan het toch echt met een andere doen. De toestellen gaan aan de haal met een bredere variant van de inkeping.

Motorola G7 line-up

Door nieuwe uitgelekte foto’s van DroidShout komen we erachter dat de nieuwe G7 line-up van Motorola drie verschillende notches hanteert. Zo is de druppelnotch, die we kennen van de OnePlus 6T, toegepast op de Moto G7 en Moto G7 Plus. Maar de Moto G7 Play is voorzien van een vrij brede notch met een camera en flits-unit, iets wat de G7 Power wat subtieler aanpakt. Dit toestel is namelijk voorzien van een zelfde type notch, maar dan iets smaller. Hiervoor levert het wel in qua capaciteit en heeft het slechts een camera voorop zitten.

Zelfde design

De vier varianten van de Moto G7 zijn misschien voorzien van een andere notch, maar delen wel een zelfde design. Zo zijn ze alle drie voorzien van een flinke bezel aan de onderkant, welke gewapend is met het logo van Motorola. Uiteraard is het instapmodel van de line-up, de G7 Play, voorzien van de grootste notch. Deze is groot genoeg voor zowel een camera als een flitser, maar is niet voorzien van gezichtsherkenning. De G7 Power zal vooral geprezen worden voor zijn batterijcapaciteit, maar moet hierdoor wel de flits opgeven.

Motorola G7 line-up

Alle vier de G7 varianten hebben een vingerafdrukscanner aan de achterkant zitten, welke overigens voorzien is van de kenmerkende batwing van Motorola. De G7 en G7 Plus hebben een dual-camerasysteem aan de achterkant zitten, waar de Play en Power er slechts een hebben. Uiteraard moeten we wel in het achterhoofd houden dat we te maken hebben met uitgelekte beelden en er nog niets bevestigd is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gelekte Moto G7 line-up toont drie verschillende notches
Sluiten