Mark Hofman
Mark Hofman Tech 18 jan 2019

Persbeeld en Nederlandse prijzen Moto G7 serie gelekt

De Moto G7 serie wordt er eentje van grote klasse. Met vier verschillende varianten weet de smartphone line-up voor iedere gebruiker datgeen te bieden wat hij of zij nodig heeft. Op het gebied van specificaties horen we al langere tijd geluiden over de serie, maar het design kwam ons vorige maand pas onder ogen. De Moto G7 serie maakt volgende maand haar opwachting tijdens MWC 2019 en de eerste persbeelden zijn inmiddels ook gelekt. Net als de Nederlandse prijzen overigens.

Moto G7 persbeelden gelekt

Met nog een maand te gaan tot de officiële Moto G7 lancering tijdens MWC 2019, lekken vandaag de eerste officiële persbeelden van de serie uit. Althans, ze zien eruit als officiële persbeelden die afkomstig zijn van Motorola. Eerder zagen we al wat gelekte beelden van DroidShout, welke bijzonder veel aan lijken te sluiten op de foto’s die nu het daglicht te zien krijgen. De grote vraag is alleen wel: heeft DroidShout het zo vroeg goed gehad, of kloppen deze beelden ook niet?

Moto G7 Play en G7 Power

Moto G7 persbeelden en Europese prijzen Moto G7 persbeelden en Europese prijzen

Moto G7 en Moto G7 Plus

Moto G7 persbeelden en Europese prijzen Moto G7 persbeelden en Europese prijzen

Nederlandse prijzen

Om ruimte te maken voor een vierde model dit jaar, past Motorola de prijzen van haar Moto G model iets aan. Dit is vooral te merken bij het instapmodel Moto G7 Play, welke naar verwachting voor €149 over de toonbank vliegt. Voorganger Moto G6 Play had vorig jaar een prijskaartje van €199. Een opvallende en indrukwekkende zet van Motorola aangezien dat model met een Snapdragon 430 chip geleverd werd en de G7 Play met een Snapdragon 632 gewapend is. Een aanzienlijke stijging in performance, maar een daling in prijs.

Daarnaast zullen de overige toestellen wel iets duurder zijn. De Moto G7 Power komt met dezelfde processor als de Play, maar is daarnaast gewapend met een 5000mAh batterij. Dit zie je ook terug in de prijs aangezien dit toestel zo’n €209 gaat kosten. Daarnaast krijgt de nieuwe Moto G7 een prijskaartje van €249 en wordt de G7 Plus met een prijs van €299 de duurste variant.

Zoals we eerder in het artikel al zeiden is de verwachting dat Motorola de nieuwe serie tijdens MWC 2019 aankondigt. Dan zullen we zien of de prijzen daadwerkelijk kloppen en of de foto’s ook enigszins in de buurt komen van het daadwerkelijk design.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Persbeeld en Nederlandse prijzen Moto G7 serie gelekt
Sluiten