Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 23 apr 2018

Maak kennis met de Moto Rocker: het stoerste hobbelpaard ooit

“Jong geleerd is oud gedaan” en als je wilt dat je  peuter later met je mee op pad gaat met de motor, is de Moto Rocker een goed begin. Het is een hobbelpaard, maar dan met een belangrijke upgrade. Kinderen gaan niet op een paard heen en weer maar op een gelikte mini motor. Op deze manier kunnen je kleintjes alvast oefenen voor later.

Eén cilinder 125cc motor

Hoewel de Moto Rocker voor kinderen bedoeld is, ziet hij er behoorlijk serieus uit. Alle details van een echte motor zijn erin verwerkt om het ware gevoel van motorrijden te simuleren. De eerste editie van de “hobbelmotor”  komt met een 1 cilinder 125cc motor met natuurlijk een koplamp en achterlicht. Om de motor extra flair te geven is het zitvlak met de hand gemaakt van echt leer.

Moto Rocker

Customised hobbelpaard

Om je kleintje echt het gevoel te geven dat het zijn of haar motor is, kan er ook customised worden. De tank komt standaard in een chromen kleur, maar die kun je laten schilderen in de lievelingskleur van je peuter wanneer je het hobbelpaard besteld. Op de framebeugel zijn verder het serienummer en details over de motor te vinden. Hier kun je ook de naam van de kleine rijder aan laten toevoegen.

Moto Rocker hobbelpaard

Een stukje duurder dan de houten versie

Het aantal pk dat motor produceert hangt af van de rijder. Deze zou namelijk alleen gemeten kunnen worden door de breedte van de rijder’s glimlach. Verder is het ding eigenlijk bestemd voor kinderen van anderhalf tot vier jaar oud. Maar als je niet zo zwaar bent, heb je geluk. Met een gewicht tot 50 kg kun jij er ook nog op springen zonder dat het in elkaar stort. Het is wel niet het goedkoopste hobbelpaard op de markt, gezien de prijs van 1.295 euro. Mocht je er toch voor gaan, duurt het acht weken voordat het motor plezier kan beginnen. Als je voor een customized model gaat, moet je daar nog twee weken bij optellen.

Moto Rocker

Als je eerder een fan bent van de Volkswagen bus en je kinderen hiermee kennis wilt laten maken, is ook daar perfect speelgoed voor. In deze mini volkswagen bus met batterijen, kunnen je kleintjes lekker zelf rondrijden.

HiConsumption

Reageer op artikel:
Maak kennis met de Moto Rocker: het stoerste hobbelpaard ooit
Sluiten