Motorman: strakke elektrische brommer uit Maastricht

Een scooter is leuk en aardig, maar voor veel mannen begon de liefde voor motoren met de goede oude (of liever: klassieke) brommer. Een mooie classic Puch, Kreidler of Zündapp is een heel ander gezicht dan een tweewieler met plastic panelen. De Meijs Motorman is een elektrische brommer die doet denken aan deze toffe oude modellen, maar dan zonder motorgeknetter!

Elektrische brommer van Nederlandse bodem

Het design van de Motorman lijkt zelfs geïnspireerd door kloeke motoren uit de Tweede Wereldoorlog, zoals de Harley-Davidson WLA ‘Liberator’ en M-72 (de Sovjet-versie van de BMW R71). Kijk maar eens hoe de elektrische brommer over de Nederlandse weg cruist:

Twee versies

De Motorman is er in twee versies: eentje die 25 en een die 45 kilometer per uur rijdt. De langzamere versie is wellicht wat minder stoer, maar stelt daar een groter bereik tegenover: zeventig tot honderd kilometer op een accu, tegenover vijftig tot zeventig kilometer bij het snellere model. Daarnaast is de 25 km/u-versie een stuk voordeliger: 4750 euro, de snellere variant kost duizend euro meer. Wat wil je?

De elektrische brommer wordt geleverd in de kleuren zwart en rood. Tegen een meerprijs van vijfhonderd euro kun je de Motorman bestellen in welke kleur je maar wilt. De ride wordt met de hand gemaakt, en biedt veel mogelijkheden tot customizatie. Meer info over de toffe Motorman vind je op de site van Meijs!

Reageer op artikel:
Motorman: strakke elektrische brommer uit Maastricht
Sluiten