Motorola Edge+ gaat Samsung Galaxy S20 achterna: renders tonen indrukwekkende concurrent

Door de komst van de opvouwbare Razr staat Motorola weer volop in de spotlight. Maar dat is uiteraard niet het enige wat het bedrijf in 2020 te bieden heeft. In de aankomende weken verwachten we de lancering van de Motorola Edge+, dat simpelweg een grote concurrent kan gaan worden van de Samsung Galaxy S20.

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung weet de laatste tijd de show te stelen. En dat is, naar ons idee, meer dan terecht. Maar de kans dat de smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf aardig wat tegengas gaat krijgen is aanwezig. En dit keer komt dat niet vanuit kamp Apple, maar zou die concurrentie zomaar eens bij Motorola vandaan kunnen komen. Iets dat duidelijk wordt na het zien van nieuwe renders van het toestel.

Motorola Edge+ een grote concurrent voor Galaxy S20?

Pricebaba heeft wederom de handen ineen geslagen met Steve Hemmerstoffer voor een aantal renders. Dit keer zijn de twee partijen aan de slag gegaan met een eerste blik op de nieuwe Motorola Edge+. Uiteraard zijn de beelden gebaseerd op de leaks en geruchten van de afgelopen tijd. Hierdoor krijgen we een goed beeld van hoe de telefoon er ongeveer uit zou kunnen komen te zien.

De Motorola Edge+ kan het eerste vlaggenschip van Motorola worden sinds de Moto Z3 uit 2018. En waar dat specifieke model qua ontwerp niet direct tussen de concurrentie paste, lijkt dat bij de Edge+ niet het geval te zijn. Gewapend met een onzichtbare hole-punch notch en een waterfall display past het toestel direct tussen de top-smartphones van nu.

Zeker ook als we naar het camerasysteem op de achterkant kijken. Daar zien we een driedelig systeem zitten dat bijgestaan wordt door een aparte uitsnede. Daar bevinden zich verschillende sensoren en een flitser. Er bevinden zich ook twee noise-cancelling microfoons op de achterkant van de smartphone.

Wanneer de Motorola Edge+ precies verschijnt weten we op dit moment nog niet. Wel verwachten we dat de aankondiging binnenkort plaatsvindt. Meer info over de smartphone, check dan zeker ook even dit artikel!

Reageer op artikel:
Motorola Edge+ gaat Samsung Galaxy S20 achterna: renders tonen indrukwekkende concurrent
Sluiten