Motorola kan het Samsung moeilijk maken met deze Galaxy Note-concurrent

Motorola lijkt het op te gaan nemen tegen Samsung. Er is namelijk een afbeelding verschenen van een Galaxy Note-concurrent. De telefoon op het plaatje is namelijk voorzien van een stylus, een onderdeel dat inherent gekoppeld is aan de Note-serie van het Zuid-Koreaanse bedrijf.

De afbeelding is afkomstig van Evleaks, een techjournalist die vaak via Twitter smartphones onthuld die nog niet aangekondigd zijn. Links in de bovenhoek zit tevens een cameragat waar de frontcamera in gehuisvest zit. Het lijkt er dus op dat Motorola in 2020 meer dan alleen wil inspelen op onze nostalgie met de Motorola Razr, het bedrijf gaat mogelijk ook de concurrentie aan met Samsung.

Motorola’s Galaxy Note-concurrent

Zoals het er nu naar uitziet heeft de stylus van de Galaxy Note-concurrent een zachte punt en twee knoppen aan boord. Als je heel goed op de afbeelding kijkt, dan zie je dat er links onderin van het apparaat een ontzettend kleine inkeping zit: daar moet je de stylus waarschijnlijk in opbergen. Verder is het niet verrassend dat deze Motorola-smartphone lijkt op de onlangs gelanceerde Moto-smartphones.

Motorola Galaxy Note concurrent
Motorola-toestel met stylus. (Afbeelding: Evleaks)

Er valt verder niet zoveel op te maken uit de afbeelding. Meestal verklapt de datum op het scherm van de telefoon het moment waarop een telefoon aangekondigd wordt. In dit geval zien we 3 april 2020 staan. Aangezien dat op een vrijdag valt, leeft het idee dat we niet hoeven te rekenen op een presentatie de dag. Daarnaast is natuurlijk nog helemaal niet duidelijk of de Galaxy Note-concurrent naar Europa of Nederland komt. Tegen die tijd zal Motorola het waarschijnlijk ook opnemen tegen LG, die goedkopere stylustelefoons uitbrengt.

Op moment van schrijven is er nog een hoop onduidelijk. Zo weten we niets over de specs en weten we ook nog niet of er extra functionaliteit in die stylus zit. Samsung heeft de laatste jaren heel wat extra opties in dat pennetje gestopt, waardoor die uitgebreider is dan ooit. Mogelijk wordt het toestel tijdens Mobile World Congress 2020 aangekondigd. Die beurs vindt eind februari plaatsen in Barcelona.

Evleaks

Reageer op artikel:
Motorola kan het Samsung moeilijk maken met deze Galaxy Note-concurrent
Sluiten