Mark Hofman
Mark Hofman | LinkedIn Tech 07/02/2019

Motorola kondigt gloednieuwe Moto G7 serie aan

Geruchten en leaks wisten ons het al te vertellen, maar Motorola schiet vandaag toch echt de kogel door de kerk. De producent heeft zojuist de gloednieuwe Moto G7 line-up aangekondigd. De serie van Motorola bestaat uit maar liefst vier verschillende smartphones. 

Motorola onthult gloednieuwe Moto G7 line-up

Motorola heeft zojuist officieel de nieuwe Moto G7 line-up aangekondigd. In de afgelopen tijd kregen we al redelijk wat informatie over de toestellen te zien door middel van geruchten en leaks. Sterker nog: de volledige line-up lekte, inclusief productfoto’s, twee weken geleden nog uit. We wisten dus al redelijk wat we konden verwachten, maar niets was op dat moment nog officieel. Met de aankondiging van Motorla komt daar nu verandering in. Maar hoe zit de line-up er exact uit? We zetten het voor je op een rij!

De Moto G7 serie bestaat, zoals eerder vermeld, uit vier verschillende toestellen. Deze line-up bestaat uit de Moto G7, G7 Play, G7 Power en G7 Plus. Elk toestel is voorzien van een andere prijs en, vanzelfsprekend, ook van andere specificaties. Waar de kracht van de een misschien bij de camera’s ligt, is het bij de ander de batterij. Kortom: Motorola komt met een breed assortiment, waardoor de consument genoeg te kiezen heeft.

De vier toestellen op een rij:

Moto G7 Play

De Moto G7, de goedkoopste variant uit de serie, is een aanzienlijke upgrade in vergelijking met vorige generatie. Zo beschikt het toestel over een Snapdragon 632 chipset, waardoor hij 70% sneller is dan zijn voorganger. Het toestel valt vooral op door zijn compacte design, welke gewapend is met een 5.7-inch Max Vision HD+. Vervolgens is het toestel ook nog eens voorzien van een 13MP-camera, welke ondersteund wordt door zowel PDAF als Zero Shutter Lag. Geen moment missen met je camera, dat is waar Motorola op doelt.

Motorola Moto G7 line-up serie

De Moto G7 Play is vanaf halverwege februari beschikbaar voor een prijs van €149,99

Moto G7 Power

Waar de overige toestellen uit de serie een voorgangen hebben, is de G7 Power een nieuwe naam in de familie. Motorola heeft voor iedereen iets te bieden, wat in de vorm van dit toestel wel duidelijk wordt. De G7 Power heeft het al in de naam zitten: hij beschikt over een ontzettend indrukwekkende batterij. Het toestel is voorzien van een 5000mAh accu, waardoor het mogelijk is om 60 uur gebruik te maken van het toestel op een volledige acculading. Die accu wordt overigens niet zomaar opgeladen, maar dat gebeurt met een TurboPowerTM charge, wat het opladen aanzienlijk sneller maakt. Daarnaast is de G7 Power voorzien van een 6.2-inch Max Vision HD+ display en draait deze op de Snapdragon 632 chipset.

Motorola Moto G7 line-up serie

De Moto G7 Power is vanaf halverwege februari voor de prijs van €209,99 beschikbaar.

Moto G7

De standaard versie van de Moto G7 lijkt, samen met de G7 Plus, het meest complete toestel van de serie te zijn. Met een 6.2-inch Max Vision Full HD + display, 12 MP dual-camerasysteem en de Snapdragon 632 hebben we te maken met indrukwekkende prestaties. Zeker wanneer we deze tegenover de adviesprijs zetten. De G7 is 50% sneller dan zijn voorganger en weet met Turbopower Charing een stuk sneller op te laden.

Motorola Moto G7 line-up serie

Waar de andere toestellen rond halverwege februari op de markt verschijnen, doet de Moto G7 dat een maand later. Vanaf halverwege maart is deze te koop voor een adviesprijs van €249,99.

Moto G7 Plus

De Moto G7 Plus is het grote broertje van de standaard G7. Waar dat toestel al vrij compleet te noemen was, is deze dat zeker. Zeker op het gebied van fotografie weet dit toestel beter te scoren. Zo is de G7 Plus voorzien van een 12MP dual-camerasysteem, welke wordt ondersteund door software als Smart Composition en Auto-Smile capture. Ook beschikt het toestel over een 6.2 Max Vision display, inclusief een Full HD + resolutie en Dobly Audio stereo speakers. Daarnaast biedt de Plus ondersteuning voor 27W TurboPower charging, waardoor de smartphone sneller geladen is.

Motorola Moto G7 line-up serie

De Moto G7 Plus is vanaf halverwege februari te koop voor een prijs van €299!

Reageer op artikel:
Motorola kondigt gloednieuwe Moto G7 serie aan
Sluiten