Motorola kondigt op deze datum zijn nieuwe vlaggenschip aan

Motorola maakt zich klaar voor een nieuw vlaggenschip. Dat wordt duidelijk nadat het bedrijf de releasedatum ervan bekend maakt op Twitter. Details zijn nog schaars, maar geruchten hebben we in overvloed.

In de afgelopen maanden is er namelijk veel informatie naar buiten gekomen over een vlaggenschip. Deze informatie kwam niet van Motorola zelf, maar stamt voort uit geruchten en leaks. Op 22 april 2020 komen we er achter welke berichten daarvan juist zijn en welke niet.

Motorola kondigt nieuw vlaggenschip aan

Motorola kondigt op 22 april 2020 dus een nieuw vlaggenschip aan. De verwachting is echter dat er twee nieuwe toestellen worden aangekondigd. Beide onder de vlag van het nieuwe Edge merk. Vooral informatie over de Motorola Edge Plus lijkt al aardig op straat te liggen. Dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat deze, hoogstwaarschijnlijk, uitgesteld is. De verwachting was namelijk dat Motorola de smartphone op het Mobile World Congress aan zou kondigen. Maar we weten allemaal hoe dat verlopen is…

Het lijkt een belangrijke aankondiging voor Motorola te worden. Zeker, omdat het merk normaal gesproken vooral actief is op de mid-range markt. Echte indrukwekkende vlaggenschepen bleven in de afgelopen jaren achterwegen. Motorola wist met de Razr eind vorig jaar indruk te maken qua ontwerp, maar niet qua hardware. De verwachting is dat dit laatste nu wel het geval gaat zijn.

Geruchten melden dat de Motorola Edge Plus voorzien is van een Snapdragon 865 processor met 8GB of 12GB aan RAM. Volgens XDA-Developers komt daar een 5000mAh batterij bij. Op de achterkant van de Motorola Edge Plus wordt een 108-megapixel camera verwacht. Deze zou bijgestaan worden door een 16-megapixel wide-angle camera en een 8-megapixel telefoto camera.

Wat de telefoons daadwerkelijk te bieden hebben zullen we dus op 22 april te weten komen. Zo ook hoeveel ze gaan kosten en wanneer ze beschikbaar worden. We verwachten iets meer details naar mate de datum van de onthulling dichterbij komt.

Reageer op artikel:
Motorola kondigt op deze datum zijn nieuwe vlaggenschip aan
Sluiten