Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 18 jun 2019

Motorola One Action: design en specificaties gelekt!

Er zijn enkele renders gelekt voor de Motorola One Action, het aankomende budget alternatief voor de One Vision. Hieruit blijkt onder andere dat het toestel voorzien zal zijn van een driedubbele camera aan de achterkant.

Motorola One Action renders

De Moto Z-serie had Motorola’s vlaggenschip moeten zijn, voorzien van de nieuwste en beste technologieën die het bedrijf te bieden heeft. In de praktijk voelde de Moto Z4 echter slechts aan als een nieuwe versie van het praktisch verouderde Moto Mods systeem.

Mocht jij dus opzoek zijn naar een kwalitatief maar betaalbaar Motorola toestel dan is de aankomende Motorola One Action wellicht een betere keuze. Dit gaat een budgetversie worden van de Motorola One Vision.

Het zal daarom geen high-end smartphone zijn. De telefoon deelt echter wel veel eigenschappen met zijn grote broer, zowel van binnen als van buiten. Zo wordt hij bijvoorbeeld aangedreven door een Samsung Exynos 9606 met 3 of 4 GB RAM en 32, 64 of 128 GB aan opslagruimte. Tevens zit er een batterij in van 3.500 mAh. Bekijk hieronder de gelekte foto:

Motorola One Action 2

Het toestel lijkt aan de voorkant erg op de One Vision, mede door de camerasensor in de linkerbovenhoek. Website 91mobiles beweert daarbij dat het scherm een lcd-display van 6,3 inch gaat hebben met een resolutie van 2520 x 1080 pixels.

3 camera´s

De achterkant van het toestel zal voorzien zijn van maar liefst 3 camera´s, waaronder eentje van 12,6 megapixel. Er is over die andere twee nog weinig bekend, behalve dat een ervan een wijdhoeklens zal krijgen.

Deze vermoedens wijzen erop dat de One Action zomaar eens een zeer aantrekkelijk budgettoestel gaat worden. dat Er is echter nog niks over de prijs bekend, maar gezien de One Vision een adviesprijs heeft van 299 euro zal die van de One Action ongetwijfeld lager zijn. Ook is het nog maar de vraag wanneer de smartphone uitkomt.

Meer over de toestellen van Motorola is te lezen in het overzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Motorola One Action: design en specificaties gelekt!
Sluiten