Motorola One Hyper met uitschuifbare camera verschijnt volgende week

Motorola is voornemens volgende week een nieuwe smartphone met een uitschuifbare camera te onthullen, namelijk de Motorola One Hyper. Dat blijkt uit een uitnodiging die het bedrijf verstuurd heeft. De aankondiging vindt plaats op 3 december aanstaande.

De naam Motorola mag op de high-end markt dan naar de achtergrond verschoven zijn, op de midrange markt doet het bedrijf nog altijd goede zaken. In de serie Motorola One laat het bedrijf zien wat het nog in huis heeft, door telefoons met specifieke functies en mogelijkheden uit te brengen. En de Motorola One Hyper is de volgende in de rij, blijkt uit een gestuurde uitnodiging.

Motorola One Hyper komt volgende week

Ondanks de naam is het niet zo dat deze smartphones allemaal draaien op Android One; dat kan nog wel eens voor verwarring zorgen. Ondanks het feit dat er wel een nagenoeg schone versie van Android op de smartphones staat, worden er ook functies toegevoegd die uniek zijn voor het apparaat. Denk dan bijvoorbeeld aan de Motorola One Zoom en One Action.

(Bron: ProAndroid)

Op moment van schrijven is het nog niet helemaal duidelijk wat Motorola met de Motorola One Hyper van plan is. Wel is bekend dat dit toestel een uitschuifbare camera krijgt, zoals op de OnePlus 7T Pro. Op gelekte foto’s is te zien dat de uitschuifbare camera in dezelfde module verwerkt zit als de camera’s achterop. Onduidelijk is nog of dit een bepaald voordeel geeft.

Naar verluidt krijgt de Motorola One Hyper een 64-megapixelcamera achterop. Onder de motorkap zit waarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 675 en 4 GB aan werkgeheugen. Ook zit achterop nog een vingerafdrukscanner, met daaromheen een blauwe ring. Dit zou kunnen wijzen om Amazon Alexa-integratie, omdat Echo-speakers ook zo’n blauwe ring hebben.

(Bron: India Shopps

Op de uitnodiging, die je hierboven bekijkt, staat dat de Motorola One Hyper op 3 december aanstaande gepresenteerd wordt tijdens een evenement in Brazilië. De presentatie begint daar om half tien in de ochtend, lokale tijd. In Nederland zou de aankondiging dus na half twee zijn.

India Shopps

Reageer op artikel:
Motorola One Hyper met uitschuifbare camera verschijnt volgende week
Sluiten