Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 20 jun 2019

Motorola One Pro renders tonen indrukwekkend camerasysteem

Als het om smartphones gaat dan denk je al snel aan Apple en Samsung. Ook Huawei staat momenteel volop in de belangstelling. Toch zijn er ook nog andere bedrijven die dit jaar potentieel interessante toestellen gaan uitbrengen. Een voorbeeld hiervan is Motorola. Naast budgettoestel Motorola One Action komen ze ook met de One Pro, die misschien wel het meest interessant van allemaal wordt.

Motorola One Pro renders

De Moto Z-lijn lijkt een aflopende zaak. Niet alleen bleek de Moto Z4 een vrij matig toestel te zijn, de kans is ook groot dat de reeks ondergesneeuwd gaat worden door de nieuwe Motorola smartphones. Met name de Motorola One Pro lijkt veel potentie te hebben.

Er is alleen nog niet heel veel bekendgemaakt omtrent dit toestel, behalve dan dat hij er gaat komen. Een leak van CashKaro.com wijst er echter op dat het toestel voorzien zal zijn van maar liefst 4 camerasensoren:

Moto One Pro

Deze zogeheten quad camerasystemen lijken een terugkerend ding te zijn. Met name over het design zijn de meningen erg verdeeld. We zagen deze opstelling voor het eerst bij de Huawei Mate 20. Samsung´s aankomende Galaxy Note 10 heeft ook 4 camera´s aan de achterkant maar lijkt daarentegen voor een langwerpig design te kiezen.

Of er ook een vingerafdrukscanner aan de achterkant gaat zitten is nog maar de vraag. Het zou zomaar kunnen dat deze onder het Motorola-logo verstopt zit.

Motorola One Action

Naast de One Pro hebben we ook informatie rondom de One Action, het aankomende budgettoestel van Motorola. Dit gaat naar alle waarschijnlijkheid een betaalbare versie van de One Vision worden.

In tegenstelling tot de One Pro beschikt deze smartphone slechts over 3 camera´s aan de achterkant. Wel zal één daarvan voorzien zijn van een wide-angle lens. De batterij in het toestel zal er eentje van 3.500 mAh zijn.

Meer informatie en nieuwtjes over Motorola toestellen zijn te lezen in het overzicht.

Reageer op artikel:
Motorola One Pro renders tonen indrukwekkend camerasysteem
Sluiten