Redactie
Redactie Advertorial 23/04/2020

Motorola razr terug van weggeweest: hierom wil je ‘m aanschaffen

In 2004 was je de baas van het schoolplein als je er eentje op zak had en de geschiedenis lijkt zich te herhalen: de flip phone is terug van weggeweest. The new and improved Motorola razr is nu te koop bij MediaMarkt en dit is waarom je ‘m op de kop wil tikken.

1. Hij neemt minder ruimte in

Ten opzichte van zijn naamgenootje uit 2004 is de nieuwe Motorola razr een stukje groter. Hij kan zich met zijn 6.2 inch P-OLED scherm namelijk prima meten met de andere telefoons die op dit moment op de markt zijn. Waarom ie dan toch minder ruimte inneemt? Dankzij het foldable scherm is de telefoon ingeklapt de helft minder groot. Kan je eindelijk weer comfortabel bewegen met een telefoon in je broekzak!

2. Je kan ‘m zo lekker dichtklappen

Weet je nog dat je vroeger na een verhit gesprek zo lekker dramatisch je telefoon kon dichtklappen? Heel hard op een rood telefoontje klikken maakt toch net wat minder indruk. Better days are coming, want met de Motorola razr kun je weer ouderwets dramatisch doen. Bang om een telefoontje op te pakken waarin je eigenlijk geen zin hebt, hoef je ook niet te zijn. Op het tweede display, dat zich aan de buitenkant van de telefoon bevindt, zie je in een oogopslag je belangrijkste notifications.

3. De specs zijn meer dan prima

De Motorola razr is standaard uitgerust met een Snapdragon 710-processor. Misschien niet de meest krachtige chip op de markt, maar soms is meer pk helemaal niet nodig. De 710-processor doet precies wat ie moet doen en voert al jouw opdrachten soepel en snel uit. 

De telefoon is voorzien van een 16-megapixelcamera met een diafragma van f/1.7 voor het maken haarscherpe foto’s en maken van 4K-video’s.

Waar je wel even op moet letten is dat de Motorola razr alleen verkrijgbaar is met een eSIM-slot. Dit betekent dat je geen simkaart meer hoeft te plaatsen, maar alleen een code hoeft te scannen. Controleer voor de zekerheid wel even of jouw mobiele aanbieder al eSIM ondersteunt.

4. Het is een collectors item

Grote kans dat jij je oude Motorola razr nog ergens in de kast hebt liggen. Eens in de zoveel tijd komt er een telefoon voorbij die je – zelfs als je al lang en breed een nieuwe hebt – wilt bewaren. Ook de nieuwe variant is er zo eentje. Want op dit moment zijn er nog niet veel vouwbare telefoons en wees even eerlijk: stiekem willen we allemaal de eerste zijn. Leuk extraatje: de nieuwe versie heeft een setting die jouw 2020-toestel de look geeft van de versie uit 2004. Nostalgie! 

Motorola Razr

Waar koop je ‘m?

De Motorola razr is vanaf nu verkrijgbaar bij MediaMarkt, waar je ‘m vanaf €4,99 per maand verzekert. De elektronicawinkel biedt daarnaast de mogelijkheid om aankopen vanaf €250 in termijnen te betalen. Dat houdt in dat je de Motorola Razr – die over de toonbank gaat voor € 1599 – niet in een keer hoeft te betalen als je dat niet kan of wil (let op: geld lenen kost geld). Maar misschien is dat wel helemaal niet nodig, want als je je oude telefoon inlevert, word je beloond met een cadeaukaart. Kan je die mooi gebruiken voor de aanschaf van je upgrade!

in samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Motorola razr terug van weggeweest: hierom wil je ‘m aanschaffen
Sluiten