Motorola Razr (ondanks pre-order) niet op releasedatum in huis

Mensen die de opvouwbare Motorola Razr op dit moment pre-orderen, kunnen een bezorging op 6 februari (de releasedatum van de smartphone) wel vergeten. Op de website van Motorola wordt duidelijk dat de populariteit dusdanig hoog is, dat het bedrijf het toestel pas vanaf 18 februari kan leveren.

Eerder werd de releasedatum van de opvouwbare variant van de nostalgische telefoon om dezelfde reden al verschoven. Mensen die de Motorola Razr eerder besteld hadden, zullen de smartphone overigens wel gewoon op 6 februari krijgen.

Motorola Razr razend populair

Als we Motorola mogen geloven vliegt de opvouwbare Razr smartphone na 6 februari, als hij verschijnt, als een idioot de schappen uit. Het toestel werd eind vorig jaar al uitgesteld naar dit jaar, omdat het bedrijf de populariteit niet aan kon. Daarbij wordt het toestel nu ook later geleverd wanneer je een pre-order plaatst voor het toestel. Besluit je nu al geld uit te geven aan de Motorola Razr, dan krijg je het toestel niet op 6 februari thuis bezorgd. Het bedrijf maakt op de website duidelijk dat je de opvouwbare telefoon pas vanaf 18 februari mag verwachten.

Verizon is de provider die het toestel exclusief verkoopt in de Verenigde Staten en sinds gisteren was de smartphone daar dan ook alvast te bestellen. Maar binnen no time verschoof de leverdatum van de $1500 kostende smartphone al een aantal dagen op.

Motorola RAZR 2019
De opvouwbare RAZR (Afbeelding: Motorola)

Kans in Nederland klein

Tot op heden hebben we nog weinig gehoord over het feit dat de Motorola Razr ook naar Nederland komt. Ten eerste heeft dat te maken met het feit dat de telefoon alleen werkt met een eSim, een elektronische ingebouwde simkaart, en wat dat betreft is het aanbod in ons land niet groot. Alleen T-Mobile biedt ondersteuning voor het kaartje en die provider heeft al laten weten dat er niet echt plannen zijn om de Motorola Razr binnenkort in Nederland uit te brengen.

Daarbij is de populariteit, in de landen dat de Motorola Razr verschijnt, al dusdanig groot dat het bedrijf de vraag niet aan kan. Motorola zal eerst alle vraag in het buitenland moeten verwerken, om vervolgens pas te kunnen kijken naar uitbreiding van aanbod. En de kans dat dit op korte termijn gebeurt achten wij in ieder geval niet groot.

Reageer op artikel:
Motorola Razr (ondanks pre-order) niet op releasedatum in huis
Sluiten