Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 31 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Laatste seizoen Mr. Robot voorzien van eerste volledige trailer

Er zijn mensen die geloven dat moderne technologie in het leven geroepen is om ons als mensheid te controleren. Ondanks dat dit idee natuurlijk erg vergezocht blijft het een interessant uitgangspunt voor een serie. Vandaar dat Mr. Robot al enkele seizoenen met dit concept speelt. Ook in het afsluitende seizoen staat de digitale strijd tegen de overheid weer centraal, en wij hebben een trailer.

Trailer voor het laatste seizoen van Mr. Robot

Dat de digitale revolutie ook schaduwkanten heeft, wisten we allang. Met name omdat Netflix hitserie Black Mirror ons hierop blijft wijzen. Al is dit niet de enige serie rondom dit thema dat de moeite waard is.

Een goed voorbeeld hiervan is Mr. Robot, waarin een groep rebelse hackers centraal staat. Gezien de serie begint binnenkort aan haar laatste seizoen begint is er een trailer vrijgegeven:

Zoals je kunt zien zal hoofdrolspeler Rami Malek weer terugkeren om zijn personage Elliot Alderson te vertolken. Het spreekt voor zich dat deze hacker ook in de nieuwe afleveringen door zal gaan met zijn digitale strijd tegen de overheid.

Het doel is nu echter om de kwade mensen die in onze maatschappij de touwtjes in handen hebben daadwerkelijk aan te pakken. Dit alles doet hij met behulp van zijn alter ego Mr. Robot, gespeeld door Christian Slater. Al probeert deze hem daarbij ook te waarschuwen voor de mogelijke consequenties van zijn daden.

Het vierde en laatste seizoen van Mr. Robot zal vanaf 6 oktober te zien zijn.

Amazon Prime

Mr. Robot is helaas niet via Netflix te bekijken, maar staat sinds een aantal jaar wel op Amazon Prime. Dus mocht je geïnteresseerd in de serie zijn, dan kun je altijd overwegen om de dienst voor 6 euro eens te proberen.

Naast Mr. Robot ben je als Amazon Prime abonnee ook instaat om series als Hanna en The Boys te bekijken. Deze laatste is een onconventionele superheldenserie welke erg goede kritieken krijgt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Laatste seizoen Mr. Robot voorzien van eerste volledige trailer
Sluiten