Mulan is vanaf 4 december ‘gratis’ te kijken op Disney+

Dit weekend kun je op Disney+ voor het eerst een film kijken waar je los voor moet betalen: Mulan. Wanneer je daar van wilt genieten, dan is het zaak dat je een actief abonnement hebt, inschrijven kan hier, en moet je daarnaast los ook nog 21,99 euro neerleggen.

Dat is een flink bedrag voor een losstaande film, maar het is dan ook wel een apart verhaal. Het was de bedoeling dat Mulan via de bioscopen in premiere zou gaan. Maar door de crisis werd besloten om hem te lanceren via Disney+.

Later is Mulan ook ‘gratis’ te bekijken

Je kunt die 21,99 euro verantwoorden door te stellen dat een bioscoopbezoek met zijn tweeĂ«n ongeveer hetzelfde kost. Maar je kunt ook wachten. Op de landingspagina van Disney+ is namelijk bekendgemaakt dat de game over drie maanden ‘gewoon’ onderdeel is van de rest van de content die wordt aangeboden. Dat betekent dat je hem vanaf 4 december kunt bekijken wanneer je een actief abonnement hebt op de service en dus het extra bedrag niet hoeft neer te leggen.

Mulan Disney+
De aanbieding (Afbeelding: Disney)

Daarnaast is ook duidelijk dat wanneer je Mulan dit weekend aanschaft op Disney+, of op een andere datum voor 4 december, dat je de film zo vaak mogelijk kan streamen zoals jij dat wilt. Wellicht dus een businessidee om een account aan te maken, daarmee de film aan te schaffen en die vervolgens door te geven met je vrienden. Op die manier haal je het geld er dus wel uit. Of zeggen we nu iets wat niet helemaal de bedoeling is?

Live Action

Mulan is een film die de weg volgt van vele andere Disney-films. In eerste instantie kennen we het verhaal als tekenfilm, maar nu wordt overgezet naar een live action movie. Eerder werd dit al gedaan met films als Aladin, Belle en het Beest, The Lion King en meer. Bekijk hieronder een fijne trailer van de film. Wil je meer lezen over de film? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Mulan is vanaf 4 december ‘gratis’ te kijken op Disney+
Sluiten