Daniel Koster
Daniel Koster 24 jul 2016

De multifunctionele camper voor de digitale nomaad én vakantieganger

Toen wij laatst deze mobiele filmstudio tegen het lijf liepen waarom we meteen enthousiast. Stiekem lijkt het ons namelijk ontzettend gaaf om met je mobiele werkruimte de wereld te verkennen. De fotograaf kan dat dus. Maar met deze multifunctionele camper is dat ook voor jou en ons mogelijk!

Deze multifunctionele camper is van alle markten thuis

Ga je dan een camper aanschaffen, doe het dan wel meteen goed. Tenminste, dat is ons devies. Een camper die je op allerlei manieren kunt inzetten is dan aan te raden. Dan loop je niet het risico dat je er later achterkomt dat je toch iets mist. Waarom de Happier Camper HC1 dan een goede keuze is? Omdat-ie van alle markten thuis is. Zo kun je er met zijn vijven in slapen. Echter biedt het modulaire systeem je ook de mogelijkheid om de camper om te bouwen tot keuken, badkamer, woonkamer en zelfs tot kantoor. Van vakantieganger tot digitale werknomaad, je kunt je ei zeker in deze camper kwijt. Je hoeft er daarbij niet voor te vrezen dat je dan gelimiteerd ben in je kunnen. Zo zitten zaken als een heater én kookstel op gas, douche, koelkast, stroomvoorzieningen, iPad mounts, Bluetooth speakers, zonnepanelen, LED lichten en airco gewoon in het apparaat verwerkt. We zeiden het toch, deze camper is van alle markten thuis!

Het exterieur van een authentieke camper, het interieur van een moderne camper

Wat wij prachtig vinden aan de camper, is het ontwerp. De buitenkant ziet er uit als een ouderwetse, retro camper. Echter is-ie van de binnenkant van de nieuwste technologische snufjes voorzien. Zodoende is-ie een genot voor jong én oud. Het beste van twee werelden dus. Je kunt ‘m in zeven kleuren voor 15.400 euro aanschaffen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De multifunctionele camper voor de digitale nomaad én vakantieganger
Sluiten